Valaki szépen feltörte a telefonom, meg a Facebookom, légyszi aki ért hozzá segítsen?
Ma reggen jött egy értesítésem, hogy "A háttérben fut, a telefon más eszközről való megkeresése" utána a Samsung Accountom kiírta, hogy "a kapcsolat lejart" de folyamatosan egymás után többször, aztán meg az jött, hogy be kell jelentkeznem a biztonság érdekében az Accountba, beírtam a jelszómat, nem fogadta el, csináltam más jelszót de most már azt se ismeri fel. Utana néztem a Facebookom és a bejelenkezéseknén volt egy bejelentkezés "ismeretlen eszközről" ami nem én voltam és gyorsan kijelnetkeztem abból de 3.-ra lépett ki, mert azt írta hogy "a műveletet nem lehet végrehajtani" de 4.-re kilépett, állítottam be figyelmeztetőt , ha újra belépne, megváltoztattam minden kódot, jelszót. Kb.egy hete a telóm magatól kikapcsolt és 4 óráik semmit sem reagált, aztán feltettem töltőre és helyrejött pedig előtte 30%-on volt.... Most meg folyamatosan szakadozik az internet...
Légyszi aki ért hozzá és tuna segíteni írjon, valahogy le lehetne nyomozni a tettest??
Előre is köszi, már tiszta ideg vagyok. Samsung Galaxy S7 edge-ről van szó, egy éve sem vettem....
1. Olyan alkalmazas fut rendszereden, hogy kepes titokban lenyomozni az adataidat.
2. Tul egyszeru a jelszod
3. Valaki tud rajtad kivul a belepesi adatod.
Megoldas? Egyszeru: Ketlepcsos titkosítás
4-es! Azt olvastam, hogy nehezebben de van olyan is hogy útiközben elkapja a másnak szánt SMS-eket is.
Miért nem korlátozzák monsjuk a fiókokba beléphetők számát 1-re.Tudim,hogy sokan több eszközt is használnak de lehetne olyan is hogy be lehetne állítani tetszés szerinti számot kizárólag a legelső fiókot létrehozó eszközzel! Lehet hülyeséget írtam, de az adatmennyiséget is lehet korlátozni, persze nem ugyanaz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!