Feltörték a telefonomat?
Ez nekem egy kicsit buzlik, mert ha kizarolag a google.com-on olvasgattal, akkor ott nem jelenhetnek meg ilyen "hirdetesek". Ezekre a google odafigyel nagyon.
Most ket opcio van.
a, valoszinuleg meg van nyitva kb 40 tabod a bongeszon, es valami idiota oldalra felmentel es onnan jott az "ertesites" - erre gondolnak itt a korabbi valaszadok hogy virus, jogosan. De ez a szerencsesebb eset.
b, az ertesitest a google kuldte el neked, ami viszont hiteles es ebben az esetben valoban valamilyen bejelentkezesi informacioid kiszivarogtak (nem biztos hogy mindegyik, csak valamelyik vagy valamelyek) es errol a google valoban szokott ertesitot kuldeni. Ez a szerencsetlenebb eset. Viszont ha ez van, akkor tanacsos lenne az osszes jelszavadat lecserelni, kezdve a legfontosabbakkal.
" Iphone 7 plus telefonról van szó."
Annyi baj legyen, ezen már nem tudunk segíteni.
" Épp a googlen olvasgattam amikor felugrott egy ablak, hogy feltörték a telefonom és hogy töltsek le egy alkalmazást."
Ez egy nagyon praktikus módja a vírusos és egyéb fájlok letöltésének, még keresned sem kell, csak rányomni a letöltésre."
" Nyilvan nem toltottem le, ranyomtam arra hogy mégse (a “mégse”angolul volt irva ha az szamit a tobbi szoveg meg magyarul."
Akkor itt nagy valószínűséggel buktad a vírust"
" Ideges vagyok hogy ilyenkor mi van."
Ne aggódj, majd jön másik lehetőség.
" Aggódjak?"
Demokrácia van, alanyi jogod van hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!