Feltörték a telefonomat?
Figyelt kérdés
Egy igen furcsa dolog történt velem nemrégiben. Barátnőmmel beszélgettem telefonon, és egy random szám, egy másik országból megcsörgetett. Nem foglalkoztam vele. Rá egy percre barátnőm mondta, hogy őt is megcsörgette valaki. Majdnem ugyanaz a telefonszám volt, csupán pár szám tért el benne.
Amit nem értek, hogy megpróbáltuk visszahívni, de a szám "nem létezik". Arra gobdoltam először, hogy emelt díjas számok, amiket ha visszahívsz nagyobb összeget szednek le, de mivel nem létezik a szám így ez a feltevés is elvetődött.
2021. jan. 18. 17:54
1/4 anonim válasza:
Nem tudják feltörni. Véletlen egybeesés, egyébként is gyakran hívnak. Egyébként létező szám, csak nem engedi hívni a formátum miatt
2/4 A kérdező kommentje:
Semmi komoly, valóban, csupán érdekelt. Köszönöm a választ.
2021. jan. 18. 18:29
4/4 anonim válasza:
Nem, csak a szokásos mobilos csalás, ne hívd vissza, mert sokba kerülhet.
Ez a trükk a külföldről érkező hívások mögött:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!