Winsaint kérdése:
Kaptam egy üzenetet a Gmail fiókomban, hogy: Új bejelentkezés a (z) Chrome alkalmazásból a (z) Linux eszközről. A telefonomat, mert állítolag az android is linux, felismeri és kiírja a típusát. Esetleg valaki feltörte? Köszönöm előre a válaszokat.
Figyelt kérdés
2016. júl. 25. 16:46
1/4 anonim válasza:
Lehetséges a feltörés.
A telefonnál pontosan tudja, hogy android, nem linuxnak fogja írni.
2/4 anonim válasza:
pont a fenti kombináción vagyok:DDD
hát láttam már olyat,hogy bizonyos oldalak linuxot írtak androidon(nem is tévedtek,hiszen az),de a google,aki az androidot fejleszti nyilván beleírta hogy felismerje az eszközeit.
azért egy jelszót cserélnék.
3/4 anonim válasza:
Ha használsz Adblock Plust és takarítasz Ccleanerrel, utána mindig ez a baja a Gmailnak, de a Facebooknak is. Nincs jelentősége.
4/4 Leviplatformer válasza:
Ha be tudsz lépni,akkor nem feltörés.
Néha van ilyen,(ha ÜBERNEHÉZ Jelszó van akkoris)hogy beírnak random/ismert e-maileket,és próbálják a jelszót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!