Hogyan törték fel a Facebook adatlapomat, és az Email címemet is? A telefonomat is feltörték. Hogyan lehet ez ellen védekezni?
Hogyan tudták feltörni a Facebook profilomat?
A Facebook profilomat úgy törték fel, hogy nem változtatták meg rajta a jelszót. Elég sokat tevékenykedett ez az illető a Facebook profilomon,
de úgy törte fel valahogy hogy jelszó az nem változott.
Ezek után, természetesen megváltoztattam a jelszót,
de hiába, mert újból belépett a prolilomba.
Ezután, töröltem azt a Facebook profilomat.
Pár hét múlva újból regisztráltam magam a Facebookon,
illetve új Email címet csináltam.
A Facebook fiókhoz tartozó Email címemnek a jelszava,
és a Facebook profilhoz tartozó jelszó más, tehát nem ugyanaz a jelszó.
Pár nap múlva, már megint belépett az "Új" Facebook profilomba valahogyan feltörte, ráadásul most már az email címembe is belépett és ott is tevékenykedett.
Egy Androidos mobiltelefonom van. A Laptopomat csak néha használom.
A mobiltelefonom soha nem volt még más ember kezében, és soha senki nem férhetett hozzá mivel mindig nálam van. A képernyőzár különben is mintával van biztosítva.
Érdekes módon a telfonomba is belépett valahogy,
TÁVOLRÓL!!!
A telefonomon Android 4.2 rendszer van.
Wifi-t nem használok a mobiltelefonomon, mert a szolgáltatótól kapott internetet használom,
(Saját netem van a telefonomon, soha nem használtam wifi-t). A jelszót nem "leshette" le senki, mert munka közben és úton nem, csak itthon lépek be facebook, és email fiókba...
A kérdésem az, hogy hogyan lehet ez ellen védekezni?
"Gagyi" lenne a telefonom és azért tudják feltörni?
Érdemes e egy új telefont vásárolni, új SIM kártyával?
Vagy felejtsem el az egészet, és inkább ne legyen többé mobiltelefonom?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!