Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Lehetséges, hogy feltörték a...

Lehetséges, hogy feltörték a telefonomat?

Figyelt kérdés
A letöltött képek mappában találtam két képet, ami addig nem volt ott, de nekem nincs is internet-előfizetésem a mobilomra. A képeket biztosan nem mms-ben kaptam, és aznap, abban az időben nem is lehetett más kezében a telefonom. Hogy kerülhettek oda a képek? A számlám is gyanús, a következő havi számlám 10 ezer forint felett lesz, és biztosan nem telefonáltam annyit. Kb. fele szokott lenni.
2009. máj. 16. 19:28
 1/4 anonim ***** válasza:
Simán lehet, hogy feltörték. Én már halottam ilyenről, de szerencsére velem még nem fordult elő. Vannak erre különböző programok, de ezek többsége bluetooth-on keresztül dolgozik. Ha van a telódban bluetooth, akkor azt mindig kapcsold ki ha nem használod.
2009. máj. 17. 00:57
 2/4 anonim ***** válasza:
Szerintem annak járj utána, hogy mikor és hol hagyod őrizetlenül a telefonod. Van egy olyan elképzelésem, hogy valaki használta a tudtod nélkül...
2009. máj. 18. 17:54
 3/4 A kérdező kommentje:
Soha nem hagyom őrizetlenül a telefonomat, mindig a zsebemben van. A híváslistán meg látnám, ha valaki használta volna, nem???
2009. máj. 19. 09:32
 4/4 anonim ***** válasza:
Híváslistából hívást törölni nem ördöngösség... (legalábbis Nokiánál, de nem tudom, neked milyen van)
2009. jún. 7. 13:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!