Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Honnan tudhatnám meg, ha...

Honnan tudhatnám meg, ha valaki feltörte a telefonomat, és mit tehetek ellene?

Figyelt kérdés

Valamiféle kémprogramra gyanakszom. Nem akarok paranoiás lenni, de a párom már egyszer feltörte a gyakorim előző fiókját, és úgy bukott le, hogy kiléptetett a gép, mikor épp fent voltam, nem akart betölteni, stb. A facebookom pedig azt állította, hogy Budapestről Nokián voltam bejelentkezve, holott Samsungom van, és vidéki vagyok. A gyakorit beismerte, meg az ő gépéről is volt, hogy beléptem, de nem mentettem a jelszót, és azóta meg is változtattam, sőt, újat csináltam új jelszóval, a facebookom is új. Pár napja viszont megint gyakran kidob mindkettő. Van vírusvédelem a telómon, de nem bízok benne.

Ráadásul rámentem pár hónapja egy kémkütyüket áruló oldalra, ahol láttam valami kémprogramot telóra.. mondhatom mennyivel gyanakvóbb vagyok azóta! Ő éjjel többször felébred, vagy talán el sem alszik velem, mert egyszer tudom, hogy megjátszotta már, sőt, sokszor, 3-4-szer rajtakaptam már, meg kölcsön is kérte a mobilom képeket nézegetni, amíg fürödtem, szóval akár telepíthetett is rá akármit. Meg sok gyanús félmondatot elejt, hogy pl. kémfilmet nézünk, és ő is szeretne kém lenni, szeretne olyan kütyüket. Meg már nem tudom milyen szövegkörnyezetben jött elő, hogyan mosakszom finoman fogalmazva alul, de ő csak tusolni láthatott, nem láthatta elvileg, mikor vízsugárral önkielégítek, pedig én erre asszociáltam egyből. Mintha egy kémkamera venne, folyton magamon érzek egy kíváncsi tekintetet. Hogyan deríthetném ki, ha valóban figyel? És ha igen, hogyan védhetném meg magam?

2014. okt. 21. 14:51
 1/5 Zakathol ***** válasza:
:'DDDDD
2014. okt. 21. 15:05
 2/5 A kérdező kommentje:
Ez kicsit sem vicces! Mondjuk nincs rejtegetni valóm, de attól még bosszantó.
2014. okt. 21. 15:12
 3/5 anonim ***** válasza:
Telefonos paranoia ellen: hard reset, gugli segít hogy kell. De ha valóban ért hozzá, akkor belefőzi a romba, éjjel újrahúzza és csak a kisbalta segít :)
2014. okt. 21. 15:41
 4/5 A kérdező kommentje:
Rákerestem, le is fordítottam, de nem segítenél priviben? Nem vagyok egy informatika zseni.. annyit felfogtam, hogy mentsek le mindent, meg valami kódot, de azt nem tudom hova kéne beírni.
2014. okt. 21. 15:58
 5/5 A kérdező kommentje:
Hát, marad a balta...
2014. okt. 23. 00:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!