Lehetséges, hogy feltörték a telefonom?
Tegnapelőtt leejtettem a földre (volt rajta üvegfólia), és ma reggel elkezdett csak nem működni. Például megnéztem a híreket és ráment egyre anélkül, hogy megnyitottam volna. A főoldalo voltam, a telefonom pedig ide oda húzogatta magát, az értesítéssávot is néha megnyitotta, a fényerőt is lehúzták vagy fel (ez nem az az auto fényerős ize volt). Most este próbáltam kikapcsolni, de nem hagyja magát, folyamatosan rámennék de visszamegy. Tesómnak sikerült újraindítania, nem írtam be a pin kódot. Azóta néha ránézek a telómra és néha látom, hogy magától próbál beírni kódokat. Már többször is megtörtént ez most.
Egy hete rámentem egy ingyenes wifire is a városban.
Lehetséges, hogy feltörték?

"Tegnapelőtt leejtettem a földre"
Ez a baja, nem a "feltörés". :D

Nem ,nem törték fel. Most írtad leesett. Megsérült a kijelző, és az érintést érzékelő panel: a fenti jelenség a fantom érzékelés, mikor nincs kezelői behatás,azaz te nem használod,de a teló úgy érzi,hogy nyomkodjuk a kijelzőt..
Kijelző cserével javítható

Szia!
Nem törték fel a készüléket, az érintőképernyő az, ami ezt a hibát okozza, tehát, ami az érintés érzékeléséért felel.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!