Magyarorszagon miert "nagy dolog" az ha van egy dragabb telefonod (400 ezer ft), mig nemetorszagban vagy barmely mas orszagban korulottunk leszrjak?
"2023 van, mar nem asoval dolgozunk hanem nagy gepekkel xd"
Ezért tart a társadalom a béka segge felé. A munka nem arról szól hogy megnyomunk egy gépen egy gombot.
„19 hol elsz te? 2023 van, mar nem asoval dolgozunk hanem nagy gepekkel xd”
Nagyon vicces, de te nem géppel fogsz dolgozni, hanem ásóval, hogy megtanuld, mi az a munka. Sportszerű könnyítésként gázálarcban, teljes menetfelszerelésben, te senkiházi. 100 évvel ezelőtt, okostelefon nélkül is 100-szor okosabb emberek éltek, mint te a hülye telefonoddal együtt. Okostelefonja van, esze nincs! Egyébként pedig különösen érvényes rád, amit egykori tornatanárunk mondott: befogod öreg, vagy én fogjam be. Na, nyomkodd a piros x-et, másra úgysem vagy képes birka jóska.
Na törölték.
Regisztrálhat újra.
"2023 van, mar nem asoval dolgozunk hanem nagy gepekkel xd"
Majdnem írtam volna, hogy most elárultad a szakmád, csak szerintem korábban elárultad azt is, hogy autó téged nem érdekel, inkább legyen egy jó telefon.
Ezen sokan átsiklottak, de nekem van egy olyan gyanúm, hogy jogosítványt te nem is kaphatnál.
Mindenki érti, hogy milyen alapon vagy vezetésre alkalmatlan.
Bízom is benne, hogy ilyeneket nem enged ki a rendszer az utakra.
Mentális okon.
Ha még az elejét veszi a betegségének, talán menthető a gyerek.
de ahhoz el kell ismernie, hogy mentálisan sérült.
Hát Németországban sincs mindenkinek drága telefonja.
Sőt apósomnak még a laptopja se annyira drága viszont minőségi.
Valami IBM t sorozat.
A telefonja meg noname.
Ez a telefonszarság akkoriban volt menő mikor még csak alig bírt menni a net rajta még vagy 30 zene.
Manapság amire egy átlag felhasználó használja kB mindegyik jó.
Képet bármelyik tud raltív szépet csinálni, a net is elketyeg rajta, yt is aztán kB ennyi.
Telefonálni meg ugye a Nokia 3310el is pont úgy lehetett már.
Nekem egy huawei p10 van.
Nem is tervezem lecserélni se Max aksit kap egy újat bár még az is elmegy.
Simán netezek, bankolok, telefonálok róla a képek is láthatóak amiket csinál.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!