Szóval sem állítottam. Véletlenül a 3. oldal linkjét másoltam be, amit utána észre is vettem, csak már nem akartam magyarázkodni, hogy így sikerült, de nem az a lényeg:
Aki három havi fizetését rákölti iphone-ra, vagy pénisznövelőnek használja, meg ebből építi fel a személyiségét, hogy neki iphone-ja van, vagy egy alsó kategóriás android árán vegy egy ezer éves használt iphone-t hogy azzal villanthasson. Nyilván ezeknek az embereknek muszáj elhinniük, hogy jó vásárt csináltak az iphone-nal, mert még kiderül, hogy csak konzumidióta hülye balekok, akik hagyják hogy megvezesse őket a konzúmer marketing világ.
Akinek meg tényleg van pénze rá, azért vesz, és nem ebből épít fel magának személyiséget, vagy preztízst, az szerintem pont leszarja.
2023. máj. 15. 11:02
14/19 anonim válasza:
9. Kikérem magamnak, ha annyira irigy lennék, akkor nem egy S Galaxyt vettem volna hanem Applet. Nem mondom hogy szar az iphone, de az én igényeimnek nem az a márka felel meg a legjobban. Ennyi.
2023. máj. 15. 11:03
15/19 anonim válasza:
Ha belegondolsz, akkor meg az android videók alá írnak ilyeneket. Ez az egész utálódás hülyeség ahogy van.
2023. jún. 13. 17:39
16/19 anonim válasza:
mert az iphone egy szar
2023. szept. 22. 20:51
17/19 A kérdező kommentje:
Na megjött pistike az iskolából
2023. szept. 23. 02:46
18/19 anonim válasza:
A világon nincs olyan, amire ne mondaná valaki, hogy szar. Az iPhone sem kivétel. Még ez a kérdés sem.
2023. szept. 23. 07:46
19/19 anonim válasza:
Az Apple az a márka ami magát prémiumnak akarja feltüntetni az átlagos vásárlók körében, de amúgy meg nem az. Ez a kiegészítők árán, de rossz minőségén látszim meg igazán. Én ezért nem szeretem az Apple-t mint céget.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!