Teged nem zavar, ha masok azt mondjak, hogy a te telefonod SZ.R?
Egy pelda, ami velem tortenik: Vettem egy iPhone-t kb 2 honapja, azota azt mondjak, hogy az iphone szar, minek csereltem le erre a fosra a regit...
Egyebkent nekem nincs vele semmi bajom. Szeretem az androidot is, csak most gondoltam, kiprobalom eloszor az iOS-t, szerintetek adjam el es vegyek valami androidot?
Ha eladom akkor elbuknek egy kis penzt, mert ugyan annyiert nem tudom adni amennyiert vettem.
Nem zavar, mert nem érdekel a véleményük.
Én szeretem a telefonomat
Mondták már a telefonomra, hogy sz.r. Samsungom van, akkor is Samsungom volt. Talán kétszer volt nem Samsung, mindkét alkalmat utáltam. Az egyiket két évig sem használtam, normális használat és vigyázás mellett is belassult, hibák lettek, a másikat pedig ideiglenesen használtam, míg nem kaptam új Samsungot.
Amikor azt mondták, hogy a telefonom sz-r, vállat vontam, mert számomra tökéletes, és ezt lazán meg is mondtam. Elfogadom, hogy szerintük az, ellenben nekem nagyon is jó. Emlékszem, miket szenvedtem más telefonokkal, hát soha többet. Anyámnak Iphone-ja van, volt alkalmam megismerni, a padtársam Huawei-re váltott, annak a menüjét utáltam. Gyerekkorom óta csak a Samsunggal vagyok elégedett, annak szeretem a menürendszerét. Sokkal kellemetlenebb lenne mások által elfogadott telefont tartani, ami nekem kényelmetlen, mint hallgatni, hogy másoknak nem tetszik az okoskészülékem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!