Mindig letölt valamit a telefonom és zavar?
Figyelt kérdés
Május végén vettem a telefont, akkor még nem töltögetett, most multnapokban csesztetett azzal hogy új rendszer frissítés érhető el. Hát najó gondoltam rámegyek de aztán hagyjon békén. Rámentem frissített. És mintha azóta folyamatosan töltene valamit, a fenti sávban ahol az időt mutatja, szinte állandóan van egy nyíl hogy töltene le valamit, olyan zavaró és idegesítő. Nem lehetne kikapcsolni valahol?2022. júl. 1. 08:39
1/2 anonim válasza:
Egyszerűbb lenne megnézni, hogy mi is az, mint kikapcsolni egy ergyébként hasznod visszajelzést...
2/2 anonim válasza:
Milyen mobil és mit mutat az értesítési sávban?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!