Érdemes még manapság iPhone 8-at venni (használtan)?
Alapból androidos vagyok, nem ismerem az Apple-t túlzottan.
Nincs szükségem drága telefonra, de az fontos lenne, hogy működjön, böngészni tudjak rajta megbízhatóan.
Nem, legalább egy XR-t.
Már csak a normális üzemidő, hosszabb support miatt is.
A kérdés az hol veszel 100 alatt megbízható iPhone-t. Én kereskedésben vettem, mindig volt vele valami gond. Lefagyott, hangszóró nem ment. Stb.
Magánszemélytől megint csak felejtős
#3.Hardveparón vannak olyanok akik több ezer pozitív értékeléssel rendelkeznek. Elmész hozzá személyesen, kipróbálod és utána kifizeted.
Amúgy sem szabad vakon venni okostelefont használtan, mert elég sok a hibalehetőség.(és kipróbálásnál is akad rizikó, mert lehet van olyan hiba ami nem jön ki 10 perc alatt)
Nagyon köszi a válaszokat. Hardveraprón szeretném venni, megbízhatónak ítélt eladótól.
A másik amit kinéztem, az a SE 2020... talán érdemes lenne inkább afelé tendálnom.
"SE 2020"
Felejtsd el, mert borzalmas üzemidője van.
Inkább 11 vagy XR, vagy bármelyik másik amiben normális tele van.
SE2020 tulaj vagyok és óva intelek tőle, ha használni is szeretnéd.(1 eset van, ha kisméretű telefon kell de akkor tegyél hozzá 11 Pro-hoz)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!