Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Iphone 8 plus használtan?

Iphone 8 plus használtan?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Azzal a problémával fordultam ide hogy a mostani telefonom(Samsung galaxy A20e) beleesett egy pocsojába,és hát eléggé használhatatlanná vált.Ez alatt azt értem hogy óránként tudok egy üzenetet elküldeni,azon kívül fekete háttér és se kép se hang.Viszont már nagyon régóta kinéztem egy iphone 8 plus készüléket használtan(mármint nem egy konkrét telót,csak ezt a fajtát)Na és most hogy a telefonom tönkre ment,megvennék egyet.Viszont nagyon sok negatív véleményt láttam a használt telefon vásárlásról,meg magáról erről a készülékről,így nem is vagyok benne biztos hogy jó ötlet ez.Viszont az idő is sürget,meg nem igazán van pénzem egy jobbat venni,vagy netalántán egyet teljesen újonnan.Mit tudnék ilyenkor csinálni,jó ötlet-e vennem egyáltalán?Egyébként itt a városban van egy telefon bolt,ami használt iphone-okkal is kereskedik,és nagyon megbízhatóak és közeli ismerősök is,ők biztos nem vernek át,tőlük vehetek?A másik hogy a mostani telefonomról valjuk be hogy nem a legjobb,és már nálam is a végét járja,jobb lehet helyette az ip 8 plus?RElőre is köszönöm a válaszokat. :)

2021. aug. 31. 22:52
 1/1 anonim ***** válasza:
Mennyi pénzed van? Amúgy annak érdemes ilyenkor utanakerdezni(akitol veszed) hogy független-e, vagy ha nem, akkor lehet e függetleníteni, kijelző milyen allapotban van, ujjlenyomatolvasó/face ID mukodik e, akksi lett e cserélve, ha nem, akkor hany %on van, garancia ervenyes e meg ra. Ezeket mindenkepp kerdezd meg, mindig valahol hibádzik a dolog, probaljak elsunnyogni stb. Ja meg hogy ki tudnak e jelentkezni az Apple Id-ből, nem lopott e, papírok vannak e hozzá. Nem tudom mennyid van, de en multkor ilyen 70ert mar X-Xseket is lattam használtan.
2021. szept. 1. 03:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!