Iphone 7 vagy iphone 8 használtan?
iPhone 6s ről váltanék használt 7re vagy használt 8ra.
kiszemelt oldalon 65.000 Ft a 128gb iphone 7, 80.000 Ft a 64gb iphone 8. Meg ér 15.000 Ft plusszot? Valamint ezek a telefonok megfelelőek lennének még minimum 1-2 év használatig
Lenyűgöző. Abszolút megér. Egyébként milyen bámultatosan csodálatos a természet. Az anya medve elfogyasztaná a gyerekét, hogy túl élhesse a telet. Bizonyos élőlények bármit megtennének a kicsikért.
És akkor ott a csúcsragodozó ember aki egy 6 éves mindenből kiment aligmüködo rozoga szart is megvenni olyan áron amiért bármi jobbat is kapna csak, hogy megcsodálhassa az almás logót és, hogy elismerést szerezzen baráti köreiben.
Elérzékenyültem..
8-ra van csak értelme szerintem
A 7-nek van típushibája is.
Az igazán időtálló az SE 2020 lenne
roszabb esetbe is 3-4 éves agyonhasznált telefonok lehetnek
én egyiket se venném meg
főleg hogy használtan van már xr 120 kb ugyanyannyiba se 2020 is persze használtan
az ötödik szerint az iphone x a minimum pedig a 8 as szériával együtt jelent meg xd de oké xd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!