Unalmasnak tartjátok ezeket a Samsung vs iPhone kérdéseket?
És itt van még egy.
Én már nagyon unalmasnak tartom ezeket a kérdéseket. Az viszont nagyon érdekel, hogy ugyanaz az ember rakja-e ki ezeket a kérdéseket vagy sem. Szerintem igen.
Na pont te vagy az egyik... az ájfón 6-osoddal azt hiszed mindent tudsz. Pedig sokszor akkora marhaságokat írsz, hogy a fal adja a másikat.
Lehet hogy jó indulattal válaszolsz, de kérlek, legalább gondolkodj el, olvass utána mielőtt válaszolsz!
Nem tartom annak, mindig jó érvelés szokott zajlani.
De úgy sem fogják meggyőzni a másik oldalt.
Én meg csak éppen veszem azt amelyik megfelelő számomra, olyan nagy oltári különbség nincs manapság sem, mert a robotos rendszernél is kezd lecsengeni a warezolás.
Igencsak gyanús ez a kérdező, de biztosat nem lehet mondani, hogy ő tette-e fel azokat a kérdéseket vagy nem. Persze könnyen lehet, hogy van még egy névtelen fiókja. Igen, vannak itt ilyen visszatérő, most már rendkívül unalmas kérdések, például:
„Melyik telefon a legjobb?” – Melyik lenne a legjobb, csakis a CB 35:
„Milyen telefonod van?” – Mi közöd hozzá?
„Miért vesz valaki ilyen meg olyan drága telefont?” – Mit érdekel az téged?
„Hogy töltsem a telefont?” Éjjel el ne aludj, hanem figyeld a telefonod, nehogy 80,00% fölé töltődjön, mert akkor összedől a világ.
„Tölthetem a telefont ilyen meg olyan töltővel (adapterrel)?” – Nekem mindegy, hogy mivel töltöd, tőlem hurkatöltővel is töltheted.
Legvisszataszítóbb az, aki azzal vág fel, hogy neki milyen drága, szuper telefonja van. Erre csak ennyit lehet válaszolni: okostelefonja van, esze nincs.
Egyebkent tudom hogy nem ide tartozik, de az android fenyevekkel jobb.
Youtube-on barmelyik iphone-os videot megnezed, minden komment azt mondja hogy az android jobb, es igazuk van.
Na, kezdődik a véget nem érő, értelmetlen vita. Hagyjátok már ezeket a rohadt telefonokat, tényleg rendkívül unalmas már és semmi köze az elektronikához.
9
Ne vitatkozz, a CB 35 a legjobb!
Itt a következő marha:
https://www.gyakorikerdesek.hu/elektronikus-eszkozok__mobilt..
És majd erre is érkeznek „okos” válaszok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!