Samsung Galaxy A13 5G telefonra hogy tudok zenéket és filmeket rakni laptopról? Leszedtem a Samsung Switchet és a Samsung Flowt, de megmondom őszintén nem értem a műkődésüket, mert eddig csak Huawei telefonom volt.
Figyelt kérdés
2023. máj. 14. 18:02
1/5 anonim válasza:
Kábellel összekötöd, aztán had szóljon. Másolás-beillesztés.
2/5 A kérdező kommentje:
Próbáltam de ilyet nem ad ki,hogy másolás-beillesztés.
2023. máj. 14. 19:00
4/5 anonim válasza:
A laptop egyik mappájából tudsz másolni filmet egy másik mappába?
5/5 puritan válasza:
Nem kell semmi külső app.
- Rádugod a számítógépre a telefont egy USB kábellel.
- A számítógépen nyitsz egy fájlkezelőt, és a "sajátgép", vagy "Ez a gép" mappát megkeresed. Itt meg kell látnod a telefont, mintha egy külső meghajtó lenne. Pl. "Juci Samsung A13 telefonja"
- Ha a telefon éppen fel van oldva, akkor elvileg kell látnod a telefon fájlrendszerét, ha belemész. Ha nincs feloldva, fentről lefelé húzol, mintha az üzeneteket néznéd meg. Itt látnod kell valami olyasmit, hogy töltés, fájlátvitel, egyebek... A fájlátvitelt választod.
- A számítógépen nyitsz még egy fájlkezelőt, és megkeresed azt a mappát, ahol a zenéidet tartod.
- A számítógép mappájából áthúzod a kívánt zenéket a telefonon kiválasztott mappába.
Kb. ennyi...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!