Unalmasnak tartjátok ezeket a Samsung vs iPhone kérdéseket?
És itt van még egy.
Én már nagyon unalmasnak tartom ezeket a kérdéseket. Az viszont nagyon érdekel, hogy ugyanaz az ember rakja-e ki ezeket a kérdéseket vagy sem. Szerintem igen.
Volt egy ausztrál vígjáték-paródia, a főhős a pénztárgépét szerette. Szexelt is vele.
Érdekes, hogy korábbi években az Elektronika szekció néhány pszichiátriai eset troll miatt használhatatlan volt, akik rendszeresen kötekedtek és módszeresen néztek hülyének engem is. Végül kénytelen voltam ezt a nicket is kreálni, ha már nem adják meg a tiszteletet, szakmai szöveget nem képes értelmezni, akkor legalább kapjon a fejéhez, hogy nem a lökött haverjával társalog.
De így is (már nem először, az oldal létezés óta) inkább elmenekültem pár évre, mert már nem lehetett bírni a negatív légkört.
iPhone trollok régebben is voltak, akkor is már zavaró szinten, de mostanra minden határon túlmegy, amit művel itt valaki.
Alig látni már normális kérdést, ezek a gyerekes butaságok jönnek folyton szembe.
Dehogy baj. Csak vicces a név😃
Szervizmérnök úr!
„Alig látni már normális kérdést, ezek a gyerekes butaságok jönnek folyton szembe.”
Sajnálatos módon ez a szomorú valóság, a kérdések nagy és egyre nagyobb részének semmi köze az elektronikához. Hamarosan eljutunk oda, hogy az „elektronikus eszközök” kategóriának semmi köze nem lesz az elektronikához és elektrotechnikához.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!