Valaki el tudná mondani mi a különbség?
Valaki el tudná nekem magyarázni azt hogy mi a az IOS és az Android között a legszembetűnőbb különbség? Itt arra gondolok hogy akinek egész életében androidja volt (samsung, huawei...) és vesz egy ios-t, az mire számítson? (Töltés, sim kártya, sd kártya, bluetooth, adatok stb stb)
Ui.:Aki nem tud normálisan, szemrehányás nélkül válaszolni, azt úgyse veszem figyelembe!
"Töltés"
Ugyanúgy kell tölteni mindkettőt
"sim kártya"
Ugyanolyan kell mindkettőbe
"sd kártya"
iPhoneokban nincs lehetőség sd kártya behelyezésére. Nem is hiányzik a vele való vacakolás.
"bluetooth"
van mindkettőben
"adatok"
van mindkettőben
"Oda írtam zárójelbe! Iphonon kívül az összes telefon. Huawei, Samsung, Xiaoimi... és az összes többi."
iPhoneonon kivül az összes telefon nem csak anroid-is vagy andorid-os!
Xiaoimi-ról még nem is hallottam.
"nehéz az adatátvitel a nem IOS eszközökről/eszközökre"
Tapasztalataim nem ezt mutatják.
"A Bluetooth filemegosztás például egyáltalán nem működik."
És? Van 100 másik megoldás.
"Kábelen sem nagyon."
Öööö? Ha sem bluetoothon, sem kábelen, akkor hogyan? :D
"Ez szerintem egy hatalmas hátrány"
Ez meg egy hatalmasan ostoba válasz részedről... mindenféle baromságot írkálsz le amik nem igazak.
"váltok vissza Galaxyra"
Nem az iPhone a szar, te vagy hülye hozzá!
Kihagytad a szokásost!
Zárt rendszeeeer! Fúúúúj!
Kérdező minden ugyanaz a két rendszeren.
Amit lehet androidon, de iphoneonon nem: nem hivatalos forrásból származó appokat tudsz telepíteni és tehetsz bele sd kártyát. Ennyi.
6. Akkor te hogy oldod meg az adatátvitelt? Google driveon én is tudom, de az körülményes. Wifi directtel sokkal könnyebb lenne, csak ugye az nincs. Hülyézel, de akkor mondd is meg hogy hogyan kell csinálni! Sokat segítenél nekem is.
"Tapasztalataim nem ezt mutatják" Akkor mit mutatnak?
Mindenbe jobb az Iphone mint a káoszos Android! 20 éve droidos voltam, még a Galaxy ace-val keztem 2013 körül, és a glaxy s8-al (a között adroid b*zi voltam) lett vége 2020-ban ! Sajnos nekem is ilyen volt a hozzá àllásom az iPhonehoz mint itt, aki lusta megismerni a rendszrét és aki nem használta mèg! De bánom hogy nem lett hamarabb iPhone-om! SD kártya?? Most viccelsz?? 2023
- ban ki hasznàl már azt?? Adat átvitel? Minek? Kinek akarsz küldeni mit? Filmet? Zenét vagy mi a fa xt?? mindent letölthet ingyen! Az emberek 70%-a számítógèpet se hasznàl!! Esetleg játékra! Minen fent van a neteb ingyen. Akkor mit akarsz adatolni?? Nem értem ...
"Mindenbe jobb az Iphone mint a káoszos Android!"
Azért ez elég szubjektív dolog és nem lehet általánosítani. Én például majdnem egy évig használtam Iphonet és ipad-em még mindig van, de azon kívül hogy átláthatóbb, szerintem nem jobb határozottan az Ios. Bár én nem a rendszer miatt cseréltem le, inkább hardveresen nem jött be. Nemrég vettem meg életem első S Galaxy-át, amivel eddig még meg vagyok elégedve. Persze vannak dolgok amik hiányoznak, de vannak olyan dolgok is amik nagyon bejönnek. Az Ipadem viszont biztos nem lesz leváltva, azt nagyon szeretem. Szóval ez a dolog tényleg egyéntől függő.
""bluetooth"
van mindkettőben"
Csak épp 90%-ban teljesen alkalmatlan (szándékosan) arra amire való.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!