Valaki el tudná mondani mi a különbség?
Figyelt kérdés
Valaki el tudná nekem magyarázni azt hogy mi a az IOS és az Android között a legszembetűnőbb különbség? Itt arra gondolok hogy akinek egész életében androidja volt (samsung, huawei...) és vesz egy ios-t, az mire számítson? (Töltés, sim kártya, sd kártya, bluetooth, adatok stb stb)
Ui.:Aki nem tud normálisan, szemrehányás nélkül válaszolni, azt úgyse veszem figyelembe!
2023. máj. 14. 17:44
11/11 anonim válasza:
10. Én például napi szinten használom a wifi direktet, tudtommal az sincs az Apple telefonjain. Én biztosan nem vennék 400 ezerért olyan telefont, amivel még csomó kompromisszumot kell kötni. Félre ne érts, jó telefon, de csak akkor ha minden cuccod Apple. Ha mondjuk mac os-t használnék Windows helyett, akkor lehet hogy Iphonet vennék, mivel akkor ugye ott lenne az Airdrop, de így számomra értelmetlen lenne, inkább hátrány, mivel nem egy teljese értékű telefont kapnék. (Hangsúlyoznám, ez az én esetem) Ettől függetlenül nem kéne itt ezen fröcsögnöd hogy már csak azért is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!