Normális dolog ez a merülés zsír új Iphone 13-as telefonnál?
Tegnap este felraktam töltőre a telót, reggel levettem ekkor 100%-on volt. Egész nap csak egy kamera alkalmazást használtam "hazanéztem" illetve frissült a telóm a 16.4.1 (a)-ra és merült 10%-ot. Ma sem kimenő sem bejövő hívásom nem volt. Akku kapacitás 100%.
Másik kérdésem honnan tudom neg, hogy a háttérben milyen alkalmazások tevékenykednek?
Mi számit problémásnak egy új telónál? Itt is tanul az akksi mint a Samsungoknál vagy itt másképp müködik?
A problémám az, hogy nem is telcsiztem ma és furi hogy igy merül.
Édes istenem. Teljesen normális!! Hálózaton van, háttérben az alap működéshez szükséges folyamatok futnak (nem, ezeket nem lehet bezárni, mert akkor nem működne a telefon), szinkronizál, frissítéseket kereshet, és még lehetne sorolni. Egy telefon nem csak akkor merül ha konkrétan nyomkodjuk.
Sőt, mondok valamit, az akksi akkor is merül ha teljesen ki van kapcsolva a telefon, csak olyankor nyilván jóval lassabban.
ha zavar, hogy 10%-ot merül 8 óra alatt, akkor tartsd kikapcsolva.
Ha használnád is, nem bírna végig egy munkaidőt sem.
"nem is telcsiztem"
ez már okostelefon, akkor is fogyaszt, ha gondolkodik ...
Köszi Mindenkinek. Ma reggel 6 tól este 8 ig úgy hogy hasznàltam is a telót, utaztam is kb 250 km-t, 24%-ot merült. Ez azért is fura számomra ugyanis bárhol olvasok forumokat 2 napnál tovább nem igen birják a felhasználóknál ezek az Iphonok. Nekem holnap lesz 3-ik napos az akksim és még mindig 66%.
Ezek az akksik még tanuknak is ilyenkor? 1x volt eddig töltve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!