Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Iphone 8 milyen probléma...

Iphone 8 milyen probléma lehet ez?

Figyelt kérdés
Van egy iphone 8 telefon töltőre dugva vissza felé számolt vagyis töltőre dugva inkább merül mint töltődik.Az elején bekapcsolt aztán meg nem szereztem új akkumulátort most ugyan az van töltőre dugom és merül lehet olyan,hogy pl nem gyári a kábel csak a töltőfej és a kábel miatt nem tölt rendesen? Vagy a töltés vezérléssel lehet gond?Másik töltőfejjel nem reagál de a sajátjával és az utángyártott kábellel elindul jelzi is de 60% nál raktam fel és lement 57% ra a töltöttség.

2022. aug. 5. 17:30
 1/6 anonim ***** válasza:

Tehát saját magadnak cserélgetted az akksit? Meg nem is biztos, hogy gyári akksi volt benne, hanem már előtted is szerelte valaki?

Ha ez a helyzet, akkor passz. Te tudod mihez nyúltál hozzá, mit csináltál rosszul.

2022. aug. 5. 17:40
 2/6 A kérdező kommentje:
De gyári aksi volt benne viszont nem tudom hány százalékos volt meg előtte ki mit csinált vele.
2022. aug. 5. 17:46
 3/6 anonim ***** válasza:
Tehát nem tudjuk az előéletét sem és azt sem, hogy te mit müttymürüttyöltél a telefonban hozzáértés nélkül. És akkor hogyan segítsünk?
2022. aug. 5. 17:56
 4/6 A kérdező kommentje:

Értek hozzá nem tudom miért kell rögtön lenézni mert kérdeztem valamit?Nekem legalább három tippem van kezdek a töltésvezérlőre gyanakodni.

Az aksi ami benne volt 2019-es [link]

Egyébként pusztán csak arra gondoltam hátha más is járt így.Vehetnék műszert kimérni aksit meg egyéb dolgot de mivel nem ez a fő munkám így nem ruházok be egyenlőre ilyenekre.

2022. aug. 5. 17:58
 5/6 anonim ***** válasza:
Hát figyelj... ha rám hallgatsz, akkor azt csinálsz amit akarsz!
2022. aug. 5. 18:07
 6/6 A kérdező kommentje:

5/

Akkor lehetséges rád hallgatok mert nem szeretem a lenéző embereket.

2022. aug. 5. 18:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!