Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Esetleg megsérülhetett az...

Esetleg megsérülhetett az akkumulátor?

Figyelt kérdés
Telefonból szedtem ki óvatosan beragasztott akkumulátort mire kivettem a külső burkolata az alján kicsit laza lett meg van egy pici fura szaga.De gyors merülést nem látok,miben mutatkozna meg ha megsérült a burkolata?

2023. jan. 29. 11:12
 1/8 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

lett vagy volt fura szaga?

a (legtobb) litiumakkuk belsejenek igen jellegzetes eros szaga van

eltero a muanyagos vagy femes szagoktol

nem akkucsere miatt vetted ki? Vagyis ezt hasznalnad tovabbra is?

ha eselyes hogy kilyukadt akkor nem erdemes kockaztatni

vidd el szervizbe es megmodjak serult e, mentheto e

egy akku nem veszesen draga... a telo ertekehez kepest

2023. jan. 29. 11:53
 2/8 A kérdező kommentje:
Szedtem már ki nem egy aksit de ez is pont egy macerás volt nem csak neki estem hanem lazítottam a ragasztón.Csak az aksi alján a feszes burkolat olyan laza lett,meg ahogy írom enyhén fura szaga is van pedig nem látszik rajta sérülés.
2023. jan. 29. 12:12
 3/8 A kérdező kommentje:
Mondjuk az aksi 2020-as gyártmány szóval nem tudom egy csere is jól jöhet esetleg
2023. jan. 29. 12:13
 4/8 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

mire hasonlit a szag?

pl friss hig ragasztora?

alkoholra? Acetonra?

mert ha kinyilt akkor veszelyes allapotu lett

ez mar rajtad all hogy nem erdekel

azt tudod tenni hogy leveszed rola a foliat es akkor igy meglatod mi a helyzet allatta

ha hazilag akarsz vele ugykodni

2023. jan. 29. 12:32
 5/8 anonim ***** válasza:
Fura szag az elektrolitra utal, amit nem lenne szabad érezni egyáltalán. Eszerint viszont sérülhetett, ami kizáró ok a további alkalmazásra.
2023. jan. 29. 12:35
 6/8 A kérdező kommentje:

4/

Nem tudom pontosan meghatározni de alkohol biztos nem.Lehet szerzek egy újat

2023. jan. 29. 12:54
 7/8 anonim válasza:
Szerintem csere. Sok sikert a tovabbiakban
jan. 26. 10:39
 8/8 anonim válasza:
Nekem ma sikerült kiszerelés közbe véletlenül megsérteni a külső fólia tasakot. Azzal a lendülettel vittem is ki a hátsó udvarra minden gyúlékonytól távol. Egy évig had pihengessen. Nem hiányzik egy spontán tűz.
okt. 2. 19:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!