Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mi lehet annak az oka, hogy a...

Mi lehet annak az oka, hogy a telefonom hirtelen, egyik napról a másikra elkezdett elképesztő sebességggel lemerülni? 8.30-kor keltem fel ma, akkor 100%-on volt, míg most, 12.19-kor már csak 32%-on, pedig nem sokat használtam.

Figyelt kérdés
Normál esetben kb 90%-on kellene lennie a készüléknek. Mi a tenndő most?

2022. dec. 14. 12:22
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Akkumulátor csere. Nézd meg, hogy milyen alkalmazások menne a háttérben. Nem töltöttél le valami újat mostanság?
2022. dec. 14. 12:26
 2/7 Szirty ***** válasza:
100%
Hidegben voltál?
2022. dec. 14. 12:31
 3/7 Morzsi007 ***** válasza:
100%

Beragadt valami a háttérben, dolgozik a processzor, ez mondjuk melegedéssel járhat.

Vagy aksi gond. Meghibásodhat az aksi is, gyártási hiba vagy egy ütés, nyomás folytán és most mutatkozik meg. Egy újraindítás segíthet, ha csak a szoftver dolgozik, lehet szinkronizált vagy frissített valami nagyobb dolgot.

2022. dec. 14. 12:35
 4/7 A kérdező kommentje:

#1-es: letöltöttem két játékot az elmúlt napokban (Winter Sports Mania, Athletics Mania), de letöröltem őket, hátha velük van/volt a gond.

#2-es: utcán nem igazán használom, hanem otthon, az egyetemen vagy buszon.

#3-as: a telefon nem melegszik

egyébként kicsit lassult is a telefon, nekem legalábbis így tűnik.

2022. dec. 14. 13:18
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
A játékok installálásakor beszoptál valami adatbányász programot, vagy vírust.
2022. dec. 14. 13:40
 6/7 Szirty ***** válasza:
54%

"utcán nem igazán használom, hanem otthon, az egyetemen vagy buszon."

Nem is az érdekes hogy használtad-e hidegben hanem az hogy hidegben volt-e a készülék.

Csak mert egy használt akku hidegben csinálhat ilyet amit leírtál.

2022. dec. 14. 14:47
 7/7 A kérdező kommentje:

Ma délután újraindítottam a telefont és minden rendben!

Köszi mindenkinek a válaszokat!

2022. dec. 14. 19:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!