Mi lehet annak az oka, hogy a telefonom hirtelen, egyik napról a másikra elkezdett elképesztő sebességggel lemerülni? 8.30-kor keltem fel ma, akkor 100%-on volt, míg most, 12.19-kor már csak 32%-on, pedig nem sokat használtam.
Beragadt valami a háttérben, dolgozik a processzor, ez mondjuk melegedéssel járhat.
Vagy aksi gond. Meghibásodhat az aksi is, gyártási hiba vagy egy ütés, nyomás folytán és most mutatkozik meg. Egy újraindítás segíthet, ha csak a szoftver dolgozik, lehet szinkronizált vagy frissített valami nagyobb dolgot.
#1-es: letöltöttem két játékot az elmúlt napokban (Winter Sports Mania, Athletics Mania), de letöröltem őket, hátha velük van/volt a gond.
#2-es: utcán nem igazán használom, hanem otthon, az egyetemen vagy buszon.
#3-as: a telefon nem melegszik
egyébként kicsit lassult is a telefon, nekem legalábbis így tűnik.
"utcán nem igazán használom, hanem otthon, az egyetemen vagy buszon."
Nem is az érdekes hogy használtad-e hidegben hanem az hogy hidegben volt-e a készülék.
Csak mert egy használt akku hidegben csinálhat ilyet amit leírtál.
Ma délután újraindítottam a telefont és minden rendben!
Köszi mindenkinek a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!