Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Samsung galaxy s22 mindenkinem...

Sanyikalbn kérdése:

Samsung galaxy s22 mindenkinem irto gyorsan merul aki ezt a keszuleket hasznalja ?

Figyelt kérdés

2023. febr. 9. 18:12
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
nem
2023. febr. 9. 18:33
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Nekem S22 Ultra van, és nem merül gyorsan.
2023. febr. 9. 18:40
 3/7 anonim ***** válasza:
52%
S22 Ultrám van nekem is, én is úgy érzem, hogy az előző telefonomhoz képest (S10E) sokkal gyorsabban merül.
2023. febr. 9. 18:46
 4/7 anonim ***** válasza:
Sima s22-m van nem merük gyorsan bár ha 5g-n van akkor azért az eszi az akksit de 1 napot kibir.
2023. febr. 9. 18:56
 5/7 A kérdező kommentje:
Es esetleg akkor sem merult gyorsan mikor a hasznalati modot tanulna mert nekem 4 napja van es azt irja az akkunal hogy hasznalati mod tanulas de nagyon hamar merul 1 ora hasznalat allat kepes 100% rol 30 % ra lemerulni
2023. febr. 9. 23:24
 6/7 anonim ***** válasza:
kollégámnak a legutolsó frissítés óta kb 30%-kal kevesebbet bír
2023. febr. 10. 08:20
 7/7 anonim ***** válasza:
Az 5G, a 120 Hz-es kijelző mód és a kamerák és azok képfeldolgozó algoritmusa meríti az akksit piszkosul. Ha ezek közül amit lehet lekapxsolsz, vagy kotlátozod már sokkal jobban bírja. Ha azt akarod, hogy kényelmesen kibírjon egy napot, akkor fix 60 Hz, sötét mód, extra elsötétítés be ezzel levehetsz a fényerőből, folyamatos energiatakarékos mód ahol a procit is lekorlátozod 75%-ra, csak 3G-s hálózat használata, wi-fi és GPS csak használatkor bekapcsolva. Ezzekkel ugyan egy középkategóriás telefon tudását kapod felsőkategóriás fényképezővel felsőkategóriás áron, de legalább kihúzza a napot. De csak ha nem fényképezel, videózol sokat, mert a 3 kamera és a fényképezésnél, videózásnál használt képfeldolgozás során a proci ígyis-úgyisis sokat eszik. Sajnos nagyon alulméretezték az S22 akksiját, nyilván az el kell adni a következő modellt is stratégia miatt. Az S23 már nagyobb akksit kapott és energiatakarékosabb processzort, akinek van lóvéja annak emiatt már érdemes váltani.
2023. júl. 4. 00:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!