Várható komolyabb árzuhanás Samsung Galaxy S22 (vagy S22+) esetében, amikor kiadják az S23-at?
Érdemes várni a vásárlással, és S22 / S22+ -t vásárolni akkor, amikor kijön a 23, vagy nem lesz akkora áresés és jobban megéné S23 szériából vásárolni?
(Előző telefonom 3 éves A70, szóval megérné váltanom, és értelmes válaszok érdekelnek, Androidot szeretem, nem fogok váltani, meg vita sem érdekel a konkurenciáról, más androidos telefont meg nem veszek, csak csúcskategóriás Samut, mivel számomra az tűnik megbízhatónak, próbáltam már minden más csúcskateget, és nálam elbuktak még az S3-mamhoz képest is, ami 2012-ben volt.)
az A70 gondolom kibír még 1-2évet?
nálam A71 van, fel sem merült még ,hogy lecseréljem.
Nekem és bnőmnek os A70-e van, és én szeretek megtartani egy telefont 3-4 évig, ha bír annyit, és a legtöbb más márka esetben az aksi gyors merülése és a telefon lassulása okozott gondot, de az A70 esetében 2 év után romlott picit az akksi állapota, de a legnagyobb baj, hogy:
- 1) ha nem frissítjük a szoftvert, mindket telefonnal elofordul, hogy a képernyő "érinthetetlenné" válik, vagyis semmit nem tudsz vele kezdeni. Jo esetben csak pár óráig, de baratnomnek volt, hogy 3 napig. Ha hivnak, nem tudod felvenni, kikapcsolni sem lehet, mert ahhoz is érinteni kéne hosszú kaocsológomb nyomás után. Még az sem megoldás, ha lemerül és kikapcsol és feltöltöd.
- 2) az enyém fél éve elkezdte azt játszani, hogy töltés után (tapasztalataim szerint, ha töltőre dugva feloldom és utána lehúzom) nem engedi lezárni a képernyőt! Aztán megoldás néha, ha visszadugom és lezárom, de van, hogy azután is "felébreszti" magát (és a vicc, hog, zsebben képes fel is oldani a számokkal).
- 3) ez a legelejétől idegesítő probléma, de arra gondoltunk, hogy mivel nem csúcskateg, ezért lehet és bele is nyugodtunk, plusz haverom A50-e is ezt csinalja: nem működik megfelelően az ujjlenyomatolvasó, aminek a megoldása az ujjra való rálehelés (xD ne kerdezd, en sem ertem, gondolom az elektromossaghoz van koze a kilehelt párának, vagy valami erzekelesi hiba megoldasahoz).
Ezek mellett én direkt ugy vasaroltam az A70et, hogy kovetkezonek csucskategorias Samut veszek majd ugyis, "addig meg jo lesz ez" wifiosztásra laptophoz (és igen, ezzel eléggé el is nyuttem volna, de meglepoen jol birta ezt, meg azt hogy sokszor tolton volt, meg melegedett, mint allat, es meg igy is jobban birja mint elozo teloim wifihotspotolas nelkul). Erre azert kerult sor, mert az elotte lévő huawei p10+-omat mar konkretan csak toltore dugva lehetett kb hasznalni, felorankent lemerult.
Ami meg erdekes problema, es ami Sony Xperia Z2-nél is elofordult, hogy a sajat gyari kabeljeikkel, sot a samu mas samu kabellel is azt csinalja, hogy gepre dugva folyton lekapcsolodik. Ez azert veszelyes, mert ha pl nem masolod, hanem kivagod a fenykepeidet a telorol es ugy tenned at gepre es megszakad, akkor egesz egyszeruen a telefonrol is torlodnek a kepek,videok, viszont a gepre sem kerulnek fel, elvesznek. Remelem ezt a csucsok mar nem csinaljak.
Nagy szivfajdalmam, hogy anno Sonyn volt wifin keresztul gepre megosztas, amit megszuntettek, es semmi uj technikaval nincs ez potolva (, windows osszekaocsolasa teloval, vagy mi is egy hulladek).
Tegnap haverom S22-jerol beszeltunk, es azt mondta nala semmi ujjlenyomatolvasasi hiba nem volt fel ev alatt. Masik baratom is elegedett a céges S22+-ával.
"nala semmi ujjlenyomatolvasasi hiba nem volt"
A71 , semmi ilyen, és az általad felsorolt egyéb hibák nem jelentkeztek nálam.
remélem a következő mobil hibátlan lesz nálad...
Menő vagy
Csak itt 2 telonal is ez plusz A50es havernal, hidd el nem velem van a baj. P10+nal szinten nem volt hiba ujlenyomattal.
Most keltem, s konkretan a fent emlitett kepernyo folyton ebren hiba miatt rohantam toltore mert 1%!!!! Meg mazli h nem aludtam vissza masodik ebresztoig mert az mar tuti nem szolalt volna meg...
Ja es kozvetlen alvas elott este 11kor 100%-al huztam le :)
Elozo este csak 67%-ra merult igy, de ugy latszik mostmar alhatok toltovel a fejem alatt...
gondolom a környező boltokban vettétek, lehet valami hibás készlet egy helyre, a jó készülékeket az ország többi részén voltak.
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!