Várható komolyabb árzuhanás Samsung Galaxy S22 (vagy S22+) esetében, amikor kiadják az S23-at?
Érdemes várni a vásárlással, és S22 / S22+ -t vásárolni akkor, amikor kijön a 23, vagy nem lesz akkora áresés és jobban megéné S23 szériából vásárolni?
(Előző telefonom 3 éves A70, szóval megérné váltanom, és értelmes válaszok érdekelnek, Androidot szeretem, nem fogok váltani, meg vita sem érdekel a konkurenciáról, más androidos telefont meg nem veszek, csak csúcskategóriás Samut, mivel számomra az tűnik megbízhatónak, próbáltam már minden más csúcskateget, és nálam elbuktak még az S3-mamhoz képest is, ami 2012-ben volt.)
Ja és egyet el is felejtettem, mert viszonylag új "feature"!:D
Az utobbi 2 honapban ha töltőre dugom (, akar 1, 10, 40, 70 szazalekosan is) neha kikapcsol a fenébe és kb 10-30 percig nem tudom bekapcsolni, akkor is csak úgy, hogy a lehalkito gombot es bekapcsolo gombot egyszerre 2x gyorsan megnyomon egymas utan es nyomvatartom kicsit, majd felengedem, es ra 3-5 masodpercre bekapcsol! Probaltam tobb gombkombinaciot, ugy jottem ra, hog, ez működik ilyenkor. Az érdekes, hogy normalisan bekapcsol, nem bootmód vagy hasonlo, de igy kapcsol csak be olyankor. Ez egyelore csak nálam jelentkezett. Es kikapcsolt allapotban is tölt, de nem jelzi ki, nem villan fel ha dugdosod, stb, full halott. Nem toltore dugott allapotban nem csinalja egyaltalan.
Na az most nagy kár, hogy árakat nem írtam, mert úgy emlékszem black fridaykor 290ért lehetett kapni az s22+ 512gb-t és ez most a telekomnál pl 240,
viszont az s23+ 512gb,kuponkóddal, 256 gigás helyetti akcioval, 473 ezerért zsákolható be 575ezer helyett. És így ugye dupla annyiba kerul meg tobb mint 100.000Ft kedvezmennyel is, mint az S22+.
Viszont black friday ota meg mindig sehol sem érhető el az S22+.
Boccccccs! 380.000 !!! Volt black fridaykor az S22+ !!!
Szoval de! Esett!!! 100kt esett a 22es szeriakban levok ara arra hogy kijott a 23! :) rosszul lett ezek szerint megszavazva. Viszont igy akkor nem duplaja az s23 az s22 aranak, csak 100kval tobb. Bar az is shock.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!