Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Vodafone össze-vissza számláz...

Vodafone össze-vissza számláz és van hogy plusz számlát küldenek? Rendszerhiba?

Figyelt kérdés

Nem én vagyok az első, aki ilyennel fordul segítség felé.

A lényeg:

Össze-vissza kapom a számlákat. Sokszor duplán számláznak, vagy van hogy nem tudnak nekem számlát generálni. Azt a "választ" kaptam, hogy ez rendszerhiba.

Na most! Édesanyám 15 éve Vodafonos. Neki minden hónapban időben jön EGY számla.

Viszont nem csak nekem van ezzel problémám, hanem egy anyuka is ezzel a panasszal fordult egy online Facebook csoportban segítségért. (Nem emlékszem sajnos melyik, pedig fontos lenne.) A fiatal srác kb velem egykorú, huszonéves korosztály.

Mit tudok tenni? Mivel állami cég, így nyilván mint kisember nem fognak nekem igazat adni.

A mai napon édesanyám ebben az ügyben felhívta őket, de végül az ügyintéző nem tudott válaszolni és konkrétan rá tette a telefont.

Remélem tud valaki tanácsot adni, aki hasonló cipőben jár.

Köszönöm előre is a segítséget.

2023. márc. 20. 18:29
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
köd Béren, szokott lenni
2023. márc. 24. 13:52
 32/35 anonim ***** válasza:
100%
Bizony, vannak hibás rendesen, amióta a UPC-vel összevegyült. A plpázában az ügyintéző szó szerint azt mondta nekem, hogy ez a rendszer sokkal rosszabb mint az előző volt. A beszedés, ami 25 évig működött UPC-nél, a Vodánál nem indult el, küldtek csekkeket, befizettük, 1 hét múlva levonta, így ismét intézkedhettünk, hogy a túlfizetéseket vegyék figyelembe. Kétszer kaptunk most csekket a tavaly ősszel elhunyt rokonunk nevére, hogy fizesse be a net/tv számláját, pedig halotti anyakönyvivel személyesen lett megszüntetve az ügyfélszáma. De most fizessen a halott fél év után (nem maradt tartozás, rendeztük akkor). Elkeserítő ez, komolyan.
2023. ápr. 5. 00:35
 33/35 A kérdező kommentje:

32. Sajnálom :(

Én szerződés lejárat előtt fogok szerintem dobbantani..

2023. ápr. 5. 08:02
 34/35 anonim ***** válasza:
100%
Szörnyű ami folyik náluk
2023. ápr. 5. 18:25
 35/35 anonim ***** válasza:
32-es vagyok. Már fizetési felszólítás is jött ajánlott levélben az elhunyt rokon nevére. Nem mentem a postára, mert úgysem adják ki nekem. Ügyfélszolgálat azt mondta, hagyjuk figyelmen kívül, mert a rendszeren még nem futott át a szerződés törlése (4 hónap alatt).
2023. máj. 2. 18:31
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!