Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Milyen nyomógombos Nokiát vegyek?

Milyen nyomógombos Nokiát vegyek?

Figyelt kérdés

Nem tudom valakinek van e ezzel tapasztalata. Nemrég hozzá jutottam egy Nokia 105, telefonhoz elég fapados, de nagyon megtetszett a nyomógomb (gyerekkoromban még hasonlóm volt) viszont sajnos érzem a modern programok hiányát és az lenne a kérdés van e olyan kizárólag Nokia ami ötvözi a kettő dolgot. Van e rajta pl messenger, lehet e rá egy két appot leszedni de nekem kb csak ennyi kell.

Sima modellek de flip telefonok is érdekelnek.

febr. 10. 15:38
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Inkább vegyél egy ilyet [link] - jobban meg éri!
febr. 10. 15:40
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

2017-ben jött ki a mostani Nokia 3310

22ezer forint az ára. Ha megfelel és elegendő neked, akkor ezt. Húgom is ilyet használ, azt mondta, nem akarja, hogy beszippantsa az okostelefonőrület.

1-es! A savaria-s piros telót nem tudja magával vinni. Illetve tudja, de nem mobil.

febr. 10. 15:47
 3/13 anonim ***** válasza:
49%
A Nokiák szerintem erősen túl vannak árazva, nem csak abban érdemes gondolkodni. Kb. 5-10 ezret érnek.
febr. 10. 15:58
 4/13 anonim ***** válasza:
48%
Figyu, ha a Nokia tetszik neki, akkor miért ne vehetné meg? Még mindig jobb deal mint százezreket tolni okostelóba.
febr. 10. 15:59
 5/13 anonim ***** válasza:
3-asnak! Inkább veszek egy iPhonet! Mert az jobban túl árazva van!
febr. 10. 16:12
 6/13 anonim ***** válasza:
Úgy értettem, hogy másik, sokkal olcsóbb nyomógombos telefont, ha már olyat akar.
febr. 10. 17:33
 7/13 anonim ***** válasza:
Szerintem feature phone-t szeretne a kérdező. Az pont olyan, hogy lehet vele telefonálni, GPRS (2G) mobilnetet tud amin elmegy egy butított böngésző és kb ennyi. Azon keresztül tud messengeren szöveges üzenetet küldeni, hang és videó már nem megy át.
febr. 10. 19:34
 8/13 A kérdező kommentje:
Hát pontosan én sem tudom mit szeretnék, van rendes okostelefonom, de mellette akartam, nyilván nem olyan gombosat ami ugyan annyit tud, de tud viszonylag modern alkalmazásokat futtatni ami kell egy átlagos felhasználónak. (Nem instazok meg tiktokozok max face) Csak hat ahogy néztem messenger nem igen van rajtuk ezért kértem segítséget
febr. 10. 21:09
 9/13 anonim ***** válasza:
Nyilván azért butatelefonok, mert ilyenekre nem használhatók. Nincs sem érintőképernyő, sem erős hardver. Ha ez nem tetszik, ne vegyél ilyet.
febr. 10. 21:24
 10/13 anonim ***** válasza:
Amúgy volt régen Symbian (S60) rendszerrel 20 éve, de ez nekem kimaradt.
febr. 10. 21:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!