Nyomógombos, wifi AP képes telefon elérhető áron?
Rádió, mp3, GPS tökmindegy, fényképezés-videózás ismét csak. Bluetooth headset támogatás jól jöhet, jack szintén. Bármilyen USB töltőaljzat szintén. Nem árt, ha beszerezhető modell, és nagyon nem árt, ha akku is lesz hozzá jó ideig. Ugye 4G és Wifi képes kell legyen, egyértelmű.
Nem akarom a mobilomat cserélni, viszont a beszédhangszórója halk, és az én hangomat is a jelek szerint már csak a zajszűrő mikrofon képes érzékelni, cseréltem már mikrofonmodult, nagyon rövid idő alatt behalt, nem próbálkozom újra. Költeni nem akarok rá, headset macerás, szóval át kéne tegyem a simet egy hotspot/AP képes egyszerű telefonba.
Tehát nem árt, ha telefonálni tökéletes, jól hallható a másik oldal, és jó a mikrofon is, esetleg zajszűrés is jó, ha van benne valami értelmesebb.
Keresgélek egy ideje, de még csak AP-re szűrhető adatbázist se találok, hogy legalább listázhassam a létező típusok jó részét. Ha ilyet mutatsz, azt is nagyon megköszönöm.
" Ezek nem tudom, miért vannak ennyire túlárazva"
Azért mert ezek strapatelefonok, por-, ütés-, vízállóak.
"Egyszer belebotlottam valami nem túl régi Nokiába, ami asszem teljesíti"
A Nokia telefonokat a kínai HMD gyártja:
sajnos az újabb, 2024-es modellekben nincs Wifi, de a régebbi KaiOS-sel ellátottakban akad:
* Nokia 6300 4G (2020): [link]
* Nokia 8000 4G (2020): [link]
* Nokia 800 tough (2019): [link]
* Nokia 8110 4G (2018): [link]
az online elérhető kézikönyvükben írnak a hotspot lehetőségről - például a Nokia 8000 4G esetében:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!