Hogyan lehet átmásolni a fényképeket, videókat hagyományos, nyomógombos telefonról számítógépre?
Ha rádugod gépre akkor látnia kellene, pl ha mini usb vel rendelkezik.
Ha van benne bluetooth és nem ismeri fel a számítógép kábelen keresztül, akkor küld át ezeket a tartalmakat egy másik mobilra és másold fel arról.
Ha csak simán infrás a telefon, akkor kicsit nagyobb a gond.
Ugyanúgy mintahogy okostelefonnál :)
Vagy mivel ezek levehető hátlaposak és SD kártyásak csak kiveszed és egy olvasóban a gépbe bedugod.
De ha csak simán radugod a telefont a gépre akkor is látni fogja. Gondolom azért kérdezed mert olyan gagyi hogy a faliadapterbe van fixen a kábel és nem kaptál külön adatkábelt.
Microusbs adatkábel benzinkúton kinaiba 1000Ft alatt van.
4
Mit áruljak el? Sima, egyszerű nyomógombos telefon, amiben van kamera. Nem láttál még ilyet?
A pontos tipust kérdeztem nem acsarkodást.
Azért kérdeztem hogy HELYETTED utána nézzek hogyan lehet róla leszedni a képeket.
Szivesen!
6
Jó, ne haragudj :(. Viszont fejből nem tudom, de ilyen felcsúsztatós, aminek a képernyőjét fel kellett tolni és alatta volt a számbillentyűzet. Talán Samsung de nem biztos
Ha micro-USB csatlakozója van, először is rádugod a számítógépre. Kijelezhet olyat a régi telefon is, hogy csak töltés vagy adattárolót választasz.
Ha nem sikerül a számítógépen megtalálni, utána ráérsz a telefonhoz keresni használati utasítást.
9
Sajnos ennek nem Micro USb csatlakozója van, hanem ilyen szélesebb, véknyabb csatlakozó, nem tudom mi a neve
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!