Jó ez az okostelefon, meg minden, de úgy érzem hogy egyszerűen olyan mértékben függő lettem, hogy elpazarlom az életemet, egész nap nézem, irigykedek másokra instán meg facén, videókat nézek, ez kéznél van, mindig elő tudom kapni. A nyomógomboson meglenne minden ami kell, telefonálni, néhányon ha jól tudom messenger is van, de facebook jobb lenne ha nem lenne. Szerintetek megvalósítható lenne a mai világban? Esetleg viszonylag olcsó eszközt tudtok ajánlani (már csak ezek fényében is, mivel sok nyomógombos telefonon már érintőképernyős is, és le lehet rá tölteni bármit)?
Torold le a facet a tiktokot es mit tudom en még mit nezegetsz egesz nap.
Annyi onkontrolod csak van, hogy ha ezeket letorlod akkor 1 ora mulva nem toltod ke ujra remegve.
szept. 24. 21:56
2/9 anonim válasza:
Ha te így szeretnéd, akkor válts egyet. Azért tényleg reménykedek benne, hogy nem csak azt nyomod egész nap... Csak csinálsz valami mást is..
szept. 24. 22:27
3/9 anonim válasza:
Talán annyiban igen, egy Nokia 105 (vagy 150? 🤔 már nem emlékszem) jobb lenne, hogy azt a telefont tényleg közel egy !hónapig! nem vennéd elő - ha nem hívnak -, mert az a típus gyári állapotában 720 óra üzemidővel bír nyugalmi állapotban.
Viszont egy klasszikus telefon hátránya lesz, hogy elvesztem a gyors szöveges üzenetváltás és a fájlküldés (fotók, doksik, stb.) lehetőségét.
szept. 24. 23:06
4/9 anonim válasza:
Felesleges, idővel visszatérsz
szept. 25. 07:51
5/9 anonim válasza:
Nagyon régen voltak érintőképernyős "buta" telefonok, a maiak mind hagyományosak. Válts át próbaképpen maximálisan energiatakarékos módba, ha van ilyen, az viszonylag visszafogott, vagy egyszerűen (ahogy #1 is írta) töröld le ami leköt, vagy ha ezt nem lehet, kapcsold ki, tüntesd el. Számtalan hasznos funkció van, ami miatt nem fogod rendszeresen elővenni.
szept. 25. 08:16
6/9 anonim válasza:
Szerintem itt nem a telefonoddal van a gond, hanem valószínűleg azzal, hogy nem tudod mivel lefoglalni magad. Dolgozz, tanulj többet, tűzz ki magad elé célokat, és akkor lesz mivel foglalatoskodnod.
Én dolgozom, családom van, és februártól pedig egyetemre fogok járni. Alig van szusszanásnyi időm.
szept. 25. 09:44
7/9 Szervizmérnök úr válasza:
"Váltsak nyomógombosra?"
Ne válts nyomógombosra.
Pszichológusra válts szerintem inkább:
"egész nap nézem, irigykedek másokra instán meg facén"
Egészséges lelkületű ember nem irigykedik ilyen szinten, ezt ki kell kezelni, plusz ami még feltárásra kerül. Függőségre való hajlam stb.
szept. 25. 10:45
8/9 anonim válasza:
Többre mész, ha a fejedben rakatsz rendet.
szept. 25. 13:58
9/9 anonim válasza:
Ahol bor van, ott előbb-utóbb verekedés is előfordul. Ahol meg okostelefon, ott pedig a nyomkodás.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!