Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Hogy hogy már nem lett dívát...

Hogy hogy már nem lett dívát hogy két évente cserelgetik okostelefonjukat az emberek? Miért használjak legtöbb ember már 4èvig is telefont?

Figyelt kérdés
2023. márc. 6. 23:23
1 2
 11/15 Ypszilon1980 ***** válasza:
Szerintem változó ki mikor cseréli, de ha működik jól, akkor miért cseréljem le akármennyi idós is? Mondjuk a tech meg fogja ezt oldani, mert ha sokan egyre jobban kitolják a telefon cserét, akkor egyrészt drágább lesz, másrészt nem lesz annyi frissítés a régebbi telefonokra, illetve majd az appokat is úgy tervezik, hogy cseréld le a telódat, mert csak újabb modelleken fog működni, újabb rendszereken. A másik meg, hogy lehet sokan rájöttek, hogy a pénzüket másra is lehetne költeni.
2023. márc. 7. 06:44
 12/15 anonim ***** válasza:
65%
#6.Nem az a probléma hanem IPS-sel kiadni meg annyira butítani a Pro változathoz képest vétek volt azt a telefont.
2023. márc. 7. 07:27
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Én se akartam sose cserélni, de a környezet változott, a szoftver lemaradt az elvárások mellett. A régiek egy főverzió frissítést kaptak, a mostani A72 telefonom viszont hivatalosan most fogja kapni a harmadik főverziós frissítést. A tudása és az elvárásaim alapján nincs miért lecserélnem. Tokban van, nem sérül. Most lesz 2 éves, és kiválóan működik, az akkuja bajnok, egy új készülék sem nyújtana többet kb.
2023. márc. 7. 07:33
 14/15 anonim ***** válasza:
Ez max. a te ismeretségi körödben figyelhető meg. Gondolom idősebbek lettek és megkomolyodtak.
2023. márc. 7. 11:32
 15/15 anonim ***** válasza:
6. És csütörtököt már mondott?:D
2023. márc. 7. 12:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!