Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » A legtöbb ember miért vesz...

A legtöbb ember miért vesz felvágásként iPhone-t?

Figyelt kérdés

2023. jan. 23. 17:15
1 2 3
 1/25 anonim válasza:
39%
Mert bolondok, majd rájönnek ha éheznek...
2023. jan. 23. 17:25
 2/25 anonim ***** válasza:
46%
A legtöbb ember NEM felvágásként vesz iPhone-t, ezt csak osotba emberek hiszik
2023. jan. 23. 17:32
 3/25 anonim ***** válasza:
64%
Azt hiszik, hogy a telefonnal fel lehet vágni. Ez csak azért gáz, mert így aki nem felvágásból veszi az iPhone-t, arra is azt mondják, hogy fel akar vágni.
2023. jan. 23. 17:36
 4/25 anonim ***** válasza:
100%

Azért, mert Magyarországon a lakosság nagyobb hányada nem bánik megfelelően a pénzzel, ellenben szereti többnek mutatni magát annál, mint amit valójában el tud érni. Bizonyos "kultúrkörökben" pedig az anyagi jólét fokmérőjét a drága, de kommersz dolgok tudják reprezentálni a hasonló "kultúrkörbe" tartozók felé :) Erre tökéletes példa az almás telefon, vagy egy lerúgott német márkájú gépkocsi — lehetőleg tuningolt formában. Márkás, de igénytelen melegítőben, és olyan nyaklánccal, ami úgy csillog, "mintha igazi réz lenne" :)

Proliknál státusszimbólumként szerepel.

2023. jan. 23. 17:38
 5/25 anonim ***** válasza:
34%

Mert menő sokak szemében,még ha ezt nem is akarod elfogadni.

Telefon és autó,ezeket nézi meg az ember először.

2023. jan. 23. 17:40
 6/25 anonim ***** válasza:
66%

Na a gumicsont bedobva…

😐

2023. jan. 23. 17:47
 7/25 anonim ***** válasza:
66%

Öszintén szólva még soha nem tudtam eldönteni ránézetre, kinek milyen telefonja van, de nem is igazán érdekel, nekem mind elég egyformán néz ki, a lényeg, hogy müködjön.

(Ugyanez érvényes az autókra is, ha rendesen megy, akkor felölem akármi is lehet)

2023. jan. 23. 18:15
 8/25 anonim ***** válasza:
65%
Azt mondta egyszer egy kollégám, hogy amikor egy évben egyszer elmegy a Balatonra, akkor kicsapja a vendéglőben az asztalra az ájfont, és mindenki meg van halva!:D Látja az irigy pofákat, és az neki mindent megér. Nekem egy olcsóbb kis Samum van, imádom, teljesen megfelel az én igényeimnek.
2023. jan. 23. 18:35
 9/25 anonim ***** válasza:
13%

"imádom, teljesen megfelel az én igényeimnek"

éééés ezt mondják az irigy kics csicskák akik nem tudnak még egy 6 éves ájfónt sem megvenni!

2023. jan. 23. 19:36
 10/25 anonim ***** válasza:
20%
Mert kell a felvágás mellé, egy anyagi érvágás is:DDD
2023. jan. 23. 20:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!