Azért, mert Magyarországon a lakosság nagyobb hányada nem bánik megfelelően a pénzzel, ellenben szereti többnek mutatni magát annál, mint amit valójában el tud érni. Bizonyos "kultúrkörökben" pedig az anyagi jólét fokmérőjét a drága, de kommersz dolgok tudják reprezentálni a hasonló "kultúrkörbe" tartozók felé :) Erre tökéletes példa az almás telefon, vagy egy lerúgott német márkájú gépkocsi — lehetőleg tuningolt formában. Márkás, de igénytelen melegítőben, és olyan nyaklánccal, ami úgy csillog, "mintha igazi réz lenne" :)
Proliknál státusszimbólumként szerepel.
Mert menő sokak szemében,még ha ezt nem is akarod elfogadni.
Telefon és autó,ezeket nézi meg az ember először.
Öszintén szólva még soha nem tudtam eldönteni ránézetre, kinek milyen telefonja van, de nem is igazán érdekel, nekem mind elég egyformán néz ki, a lényeg, hogy müködjön.
(Ugyanez érvényes az autókra is, ha rendesen megy, akkor felölem akármi is lehet)
"imádom, teljesen megfelel az én igényeimnek"
éééés ezt mondják az irigy kics csicskák akik nem tudnak még egy 6 éves ájfónt sem megvenni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!