"Látja az irigy pofákat, és az neki mindent megér."
Csak azt nem tudja, azok a pofák mit gondolnak magukban. Alacsonyabb intelligenciával ezt nem lehet érteni.
Soha nem azért vettem Iphone-t, mert fel akarok vágni vele. Biztos vannak ilyen emberek, de kérdező, inkább azt kellene megvizsgálni, hogy miért zavarja az önérzeted annyira, hogy egy kérdést megért ez a téma?
Egyébként tessék, hogy legyen min rágódni, pár érv miért veszek én Iphone-t:
A zárt rendszer egyben egy védett burok is, szinte nincs is valós fenyegetés Iphone-ra, míg Android esetében hetente olvasható, hogy épp milyen káros appokat távolított el a Google.
Az Apple eszközök szinkronizálnak egymással pl. tudok telefonálni a macen, az órán is, ott folytatom a munkát, ahol abbahagytam, egyszóval szerezhetőség.
A családi csomag sokkal nagyobb szabadságot ad, mint a Google. Megveszek egy könyvet az Appstore-ból, az tuti elérhető a család többi tagjának is, ugyanez appokkal. A Google is csinált ilyet, de nem teljes fedés van, itt viszont tényleg mindenre vonatkozik, ami Appstore vásárlás.
Egyéni e-mail domain, készülékek követése és biztonsága.
Szóval lásd, hogy az említett státusz szimbólumon túl vannak más érvek is.
Engem pont nem érdekel milyen telefont használ a másik és az se, hogy mit gondol rólam bárki.
Tegyél te is így szerintem. :)
Egy iPhone-nal hogy lehet manapság felvágni? Egy 2020-as SE 150-160 ezer körül van, azért az manapság már nem olyan nagy összeg. Ha egyben nem is, részletre lazán meg tudná venni a többség. De iPhone 11 is van 190 ezerért.
Ha pedig használtan veszel egyet, az pedig még kevesebb, 100 ezer alatt már lehet kapni nem túl régi modellt.
Nem felvágásból vesznek
Ismerősöm 5 éve vette a szifont, azóta is az van neki, nem kellett szervízbe hordani mint az előző telefonját, meg nem is hagyja cserben
Ezek alapján én is elgondolkodok, hogy kib*sszam a fél éves samsungot (ami összvissz két hónapot volt szervízben) és vegyek egy szifont és legyen végre egy rendes telefonom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!