Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » A legtöbb ember miért vesz...

A legtöbb ember miért vesz felvágásként iPhone-t?

Figyelt kérdés

2023. jan. 23. 17:15
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
68%

"Látja az irigy pofákat, és az neki mindent megér."

Csak azt nem tudja, azok a pofák mit gondolnak magukban. Alacsonyabb intelligenciával ezt nem lehet érteni.

2023. jan. 23. 20:42
 12/25 anonim ***** válasza:
56%
A környékemen mindig ott mutogatják egymásnak a gsm boltos Iphone SE-ket meg 8 akat, mintha manapság annyira sztár telefonok lennének, pedig használtan 60k XD Ennyire buták az emberek. Egyébként nem feltétlen felvágásnak veszik az emberek az Applet. Nekem például Ipadem van mert műszakilag az állt hozzám legközelebb, amikor vettem(nagyon jó áron). Sajnos itt vidéken mindenki Apple b*zi és nem tudom úgy elő venni a tabletem hogy ne bámulnák meg. Nem tudom leírni, hogy ez milyen szinten idegesítő. Valaki már írt elöttem hasonlót, de én is így látom: vidéken olyan az Iphone, mint a szakadt BMW. Ismerősöm is most akar venni olcsón egy közel 20 éves BMW-t amire a gatyáját is rá fogja fizetni, de azért megveszi mert BMW. Annyi pénzből sokkal jobb állapotú kocsit is kaphatna, de ha hülye akkor hadd csinálja. Az Iphone pont ilyen itt nálunk Nógrád megyében. Veszi mindenki ész nélkül a használt és rottyon lévő telefonokat, aztán mutogatják. Ha valakinek meg nincs, akkor meg ezt mondja: jaaj, mi van? Iphoneod van? Nekem nem kell ilyen szar! Aztán nem telik el egy hónap és ő is szerez egyet valahonnan XD. Vidékiek! Ez amúgy nálatok is így megy, vagy csak én lakom ilyen szerencsétlen helyen?
2023. jan. 23. 21:43
 13/25 anonim ***** válasza:
43%

Soha nem azért vettem Iphone-t, mert fel akarok vágni vele. Biztos vannak ilyen emberek, de kérdező, inkább azt kellene megvizsgálni, hogy miért zavarja az önérzeted annyira, hogy egy kérdést megért ez a téma?

Egyébként tessék, hogy legyen min rágódni, pár érv miért veszek én Iphone-t:

A zárt rendszer egyben egy védett burok is, szinte nincs is valós fenyegetés Iphone-ra, míg Android esetében hetente olvasható, hogy épp milyen káros appokat távolított el a Google.

Az Apple eszközök szinkronizálnak egymással pl. tudok telefonálni a macen, az órán is, ott folytatom a munkát, ahol abbahagytam, egyszóval szerezhetőség.

A családi csomag sokkal nagyobb szabadságot ad, mint a Google. Megveszek egy könyvet az Appstore-ból, az tuti elérhető a család többi tagjának is, ugyanez appokkal. A Google is csinált ilyet, de nem teljes fedés van, itt viszont tényleg mindenre vonatkozik, ami Appstore vásárlás.

Egyéni e-mail domain, készülékek követése és biztonsága.

Szóval lásd, hogy az említett státusz szimbólumon túl vannak más érvek is.

Engem pont nem érdekel milyen telefont használ a másik és az se, hogy mit gondol rólam bárki.

Tegyél te is így szerintem. :)

2023. jan. 24. 06:39
 14/25 anonim válasza:
58%
A legjobb mikor a proli hónapokig gyűjt, margarinos kenyeret eszik, csak hogy meg tudjon venni... Egy telefont. :D :D :D
2023. jan. 24. 08:39
 15/25 anonim ***** válasza:
32%
14/ az mindegy.Mindenki arra gyűjt amire akar.
2023. jan. 24. 08:52
 16/25 anonim ***** válasza:
27%

Egy iPhone-nal hogy lehet manapság felvágni? Egy 2020-as SE 150-160 ezer körül van, azért az manapság már nem olyan nagy összeg. Ha egyben nem is, részletre lazán meg tudná venni a többség. De iPhone 11 is van 190 ezerért.

Ha pedig használtan veszel egyet, az pedig még kevesebb, 100 ezer alatt már lehet kapni nem túl régi modellt.

2023. jan. 24. 09:16
 17/25 anonim ***** válasza:
47%

Nem felvágásból vesznek

Ismerősöm 5 éve vette a szifont, azóta is az van neki, nem kellett szervízbe hordani mint az előző telefonját, meg nem is hagyja cserben

Ezek alapján én is elgondolkodok, hogy kib*sszam a fél éves samsungot (ami összvissz két hónapot volt szervízben) és vegyek egy szifont és legyen végre egy rendes telefonom

2023. jan. 24. 09:48
 18/25 anonim ***** válasza:
57%
Felvágás? Minden második embernek iphoneja van, hogy lenne felvágás? Amikor megjelent az első széria akkoriban még esetleg lehetett vele “menőzni”, mostanra semmi extra nincs benne..
2023. jan. 24. 17:35
 19/25 anonim ***** válasza:
40%
Jó, akkor leírom a másik végletet:,ájfonra nem szabad gyűjteni mert törvénybe ütközik,büntetendő.15/ voltam.
2023. jan. 25. 04:06
 20/25 anonim ***** válasza:
22%
Azért vesznek IPhone-t mert ostobák hiszen köztudottan az android a legjobb operációs rendszer. Az összes többi mobil operációs rendszerhez képest az Android számos funkciót és testreszabási lehetőséget kínál a felhasználóknak. Ezen kívül az Android mindig is rengeteg alkalmazásáról volt ismert.
2023. jan. 28. 02:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!