Hogy hogy már nem lett dívát hogy két évente cserelgetik okostelefonjukat az emberek? Miért használjak legtöbb ember már 4èvig is telefont?
Figyelt kérdés
2023. márc. 6. 23:23
1/15 anonim válasza:
Ugyanezt magyarul is le tudod irni?
2/15 anonim válasza:
Mert már 6-7 éve nincs érdemleges változás.
Androidnál talán az S10 hozta az áttörést, de már előtte az S7 is bőven kielégítette a felhasználói igényeket, az Apple meg nyilván mindig úgy igazította a telefonokat, hogy a legtöbb usernek jó legyen szóval a 12 óta már közel tökéletesek.(azok után hogy a 11-t jól elszúrták a Pro kivételével)
3/15 anonim válasza:
Drága újat venni, ingatlanba kell befektetni, nem telefonba vagy kocsiba ezek nem érik meg.
4/15 anonim válasza:
Mert már túl sok újítást nem tudnak ezekbe beletenni hogy megérje váltani. Meg azért egy 3-4 éves telefon még simán használható főleg a minőségi darabok és nem az olcsó vagy középkategóriásra gondolok. Ha valamelyikbe az akku merül gyorsabban már arra is ott a powerbank így sokaknak az sem gond hogy gyorsan merül. Meg nyilván drága is, mostanság minden is drága és nyilván nem a telefon csere a legfontosabb főleg ha még jó a régi.
5/15 anonim válasza:
Én aktuálisan csúcsgategóriás samsungomat 2-3 szériánként cserélem, viszont én rengeteget használom a telefonomat.
6/15 anonim válasza:
2# 11-et használok kettő éve, képzeld el, hogy egyetlen egyszer se fagyott még le vagy mondott volna szombatot.
7/15 anonim válasza:
Nem tudom kik körében volt ez divat, de gondolom akik cserélgették, rájöttek: a másik se ad nagyobb élményt, vagy nem jobb annyival, használják ami van amíg be nem lassul.
Esetleg a nagyarányú áremelkedés ráirányította figyelmüket, hogy másra is kell költeni.
8/15 anonim válasza:
azért mert nem éri meg . 3-4 ėvet simån ki birnak mobilok.
9/15 anonim válasza:
Szerintem most is lecseréli, aki teheti. Én meg régen is 4-5 évente váltottam.
10/15 anonim válasza:
Ugyanúgy néz ki már mindegyik. Egy fekete téglalap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!