Valaki magyarázza már el miért szedi le sok ember a gyári fóliát a telefon képernyőjéről?
Figyelt kérdés
Sok embernél látom, hogy a gyári védőfóliát is leszedi a kijelzőről, ami nem levegős meg semmi baja. Mi értelme azt is leszedni róla főleg ha utána felrakat egy ugyanolyat?2023. jan. 17. 23:04
1/14 anonim válasza:
Gyári fólia?Az utolsó két telefonom-huawei,samsung-mindkettő fólia nélkül volt,előttem bontotta ki az eladó a dobozt.Azzal kellett kezdenem hogy üvegfóliát rakattam a vadiúj telóra...
2/14 anonim válasza:
Milyen gyari foliarol beszelsz? Melyik telefon jon gyari foliaval?
3/14 anonim válasza:
Az új iPhone-okon papírból van, le kell venni mert nem látszik át 🤔
4/14 anonim válasza:
Amikor a gyártótól rendeltem meg az S22+-t egy kis füllel ellátott fólia volt rajta, YT videókból számítottam erre, és mivel töltőt is kellett hozzá venni így kapott egy Spigen üveget még üzembe helyezés előtt, ahogy lehúztam róla azt a gyári fóliát.
5/14 anonim válasza:
Arra gondolsz, ami pár hét után kezd felfesleni, mert igazából csak arra való, hogy a szállítás során védje a kijelzőt? És az "ugyanolyan" pedig az, ami tartósan rajta is marad?
6/14 anonim válasza:
Mert nem szeretem a kis füllel ellátott fóliát főleg ha az itt ott már láthatóan levált a szélénél. Iszonyú ronda szerintem.
7/14 anonim válasza:
Nekem 8 éve az iPhone-on volt ilyen fólia. Vékony fólia, nem üveglap. Ami csak annyit szolgált, hogy védje a gyártás során. Úgy vigyáztam rá, mint a szemem fényére, külön tartóban volt, mégis két hét után teljesen szétkarcolta csak egy spirálfüzet, ami a táskámban volt és amúgy hozzá sem ért közvetlenül. Ez az a nagy gyári fólia? Amit utána vettem rá üveget, az azóta rajta van és nincs baja.
8/14 anonim válasza:
Nekem eddig minden gyári fólia mintás és/vagy színes volt, nyilván nem hagyom rajta.
9/14 anonim válasza:
Legtöbben üvegfóliát húznak rá helyette. Ugyanolyan műanyagot felrakni szerintem is értelmetlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!