Régi telefonom képernyője elromlott, vettem újat így hogy használjam a switchet?
Bizonyára vannak biztonsági mentéseid, minimum a fontosabb dolgokról. Ugye????
Ha meg nincsenek, akkor ez lesz a tanulópénz, hogy a fontos dolgokat legalább két helyen tároljuk. Főleg a családi képeket.
A telefonra visszatérve pedig: telefontól függően adb-vel sok mindent le lehet menteni. Meg hallottam még ilyen samsung-os programról is, azzal nincs tapasztalatom.
De ideális esetben (biztonsági okokból) az általam említett dolgok nem működnek, csak engedélyezés meg miegyéb után.
Ha mókoltál már a telóval (root, másik oprendszer), akkor talán tudunk segíteni. Ha nem, akkor irány a szervíz, képernyőcsere.
GSM-be képernyőcsere nélkül nem tudnak adatot átvinni?
2 és valami egyszerű megoldást tudsz rá?😂
Egyebkent telefonszámokra volt biztonsági mentés, sőt mintha nemrég másra is csináltam volna.
Mégis csak a képeim, zeneim egy része került a telefonra, szerintem azok amik az SD kártyán vannak.
"GSM-be képernyőcsere nélkül nem tudnak adatot átvinni?"
Azt tudják megpróbálni, amit fentebb írtam (#1). De ha nem noname kínai a telefonod vagy nem állítgattad, akkor nem fog nekik sem menni. Ha mégis, akkor szólj, mert érdekel mit használnak :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!