Valaki magyarázza már el miért szedi le sok ember a gyári fóliát a telefon képernyőjéről?
"látom, hogy a gyári védőfóliát is leszedi"
mindenki előtted csinálja ?
"volt, aki ezzel akart megspórolni pár ezer forintot és takarta a hangszórót. Utána nem értette meg, hogy miért halk a telefonja"
Ők azok, akik utána kilyuggatják a "gyári" fóliát a hangszórónál. :D
Most, összegyűlt értékelhető mennyiségű válasz jöttem reagálni.
2. Pl amikor én vettem az Galaxy S10-em gyárilag tökéletes fólia volt rajta ami 2 évet ki is bírt buborékosodás nélkül.
5. Nekem a gyári kibírt 2 évet. Ha valaki nem a szélét piszkálja egésznap és körömvágás után normálisan lereszeli a körmét, hogy ne legyen éle, még karcolni sem karcolódik annyira.
10. Nem de mint említettem rajta volt 2 évig.
12. Nem de teszt és unboxing videókban is mindenki ahogy kiveszi a dobozból azzal a lendülettel szedi is le a fóliát ha van rajta.
Asszem még az első Z Fold esetében is volt ilyen incidens, hogy a teló belső kijelzőjéről lehúzkodtak az emberek valami védőréteget mert azt hitték fólia és csodálkoztak, hogy utána tönkre is ment. Ezért nem értem ha egy makulátlan, fülek és egyéb nélküli fóliával érkezik a telefon minek egyből lehúzkodni akkor már miért nem várnak vele addig amíg elviszik valahova befóliáztatni hamár minden áron újjat akar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!