Hogyan lehet a telefon képernyőjét a tv-re vetíteni?
Figyelt kérdés
Telefon: LG K50 illetve Xiaomi Redmi 9A.
A tv nem smart tv.
A Yettel TV MAX csomag szolgáltatás tv csatornáit szeretném nem a telefonomon hanem a tv-n keresztül nézni. Van erre valamilyen megoldás?
2022. dec. 13. 19:03
1/16 anonim válasza:
"A tv nem smart tv."
Akkor külső eszköz nélkül sehogy.
Keress rá: tv okosító.
2/16 anonim válasza:
Kell egy tv okosító. Pl. egy google chromecast
3/16 anonim válasza:
Ha nem okos a TV akkor sajnos nincs megoldás. A telefonok sajnos még nem tudnak Type-C -n keresztül képet küldeni, szóval csak ez a szoftveres tükrözés maradt. Egyébként nem kell feltétlenül chromecast, némelyik szolgáltató pl telekom már okosító eszköz ad, ami alkalmas ilyenre.
4/16 anonim válasza:
"A telefonok sajnos még nem tudnak Type-C -n keresztül képet küldeni"
Ezt azért magyarázd el az én telefonomnak is, meg a számos másik típusnak is...
5/16 anonim válasza:
Na ki vele, ne csigázz :D
Melyik telefon képes rá, hogy Type-C HDMI átalakítóval rácsatlakoztass egy monitort?
6/16 anonim válasza:
7/16 anonim válasza:
Igazad van, van amelyik képes rá, ebben le voltam akkor maradva.
Köszi!
8/16 anonim válasza:
#3-5 az egy dolog, hogy úgy kb. 5 évvel le vagy maradva és úgy osztod az észt egy számtechben.
De hogy még arra is futotta, hogy a valóságot lepontozd 🤣
9/16 anonim válasza:
Én nem pontoztam le, de teljesen mindegy. :D
10/16 anonim válasza:
Én viszont mindenkit lepontoztam :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!