Engem nem igazán érdekelnek a mobiltelefonok. 2007 augusztusában vettem egy Nokia 1600-ást, azóta is működik. Telefonálni lehet vele, SMS-t tudok róla küldeni, többet meg nem kell, hogy tudjon részemről.
Ha tönkremegy, a következő mobilom ugyanilyen lesz, sikerült vennem egy tartalék példányt ugyanebből a típusból.
Tudom, hogy ezzel ódivatú vagyok, és nem haladok a korral, nem tehetek róla.

Én hosszú távra tervezek. Megcélzok egy jó ár/érték arányú középkategóriás készüléket, alaposan utána járok, kipróbálom boltban, stb, hogy biztosra menjek, megfelel-e nekem. Utána viszont használom, amíg tönkre nem megy, vagy végleg el nem avul.
Első okostelefonom egy olcsóbb Samsung volt, annak 2 év után feladta az akksija. Következő két telefonom LG volt, mindkettő két évet bírt, az egyik boot loop-os lett, a másikat sajnos leejtettem és betört. Utána volt egy Huawei, amiben 3 év után már nagyon szűkös lett a 16GB tárhely. A mostani is Huawei, ami viszont 3 és fél éve teszi a dolgát. Nem lassú, nem tört be, akksi 2 napot bír, szóval még egy ideig nem tervezem cserélni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!