Milyen gyakran vesztek új telefont?
Ha szeretnél új telefont, vegyél, a régit pedig add el.
Én mostanában olyan 2-3 évente cserélek telefont, de nem feltétlenül azért, mert szeretném. Az egyiknek betört a képernyője és több lett volna a kijelző cseréje, a másikat pedig egy 2 sim kártyás modellre cseréltem, mert a mobilnetem azon van.
Szóval egy 2018-as telefont nyugodtan le lehet cserélni ha szeretnéd.
Nekem 2000 óta 4 telefonom volt.
1. Sonny Ericsson W200I 27MB/?
2. Huawei Ascend P6 2GB/8GB
3. Honor 7s 2GB/16GB
4. Samsung Galaxy A21s 4GB/128GB
Nagyjából ennyi. Ebből gondolhatjátok, milyen gyakran veszek telefont.
Változó. Az igazat megvallva, eddig azért cserélgettem 1,5-2 évenként a telefonjaimat, mert nem voltam velük megelégedve. Szóval az egyik telefonom 1,5 év után már lefagyott, meg az akksija is kuka volt, de nem akartam költeni az aksi cserére, mert több probléma is volt vele... akkor volt Windowsos telefonom is, azt azért cseréltem le 1,5 év után, mert én hülye az elején nem tudtam, hogy az operációs rendszer vacak, aztán egyszerűen már muszáj volt új telefont vennem, mert már egy csomó app elérhetetlen volt rajta...
Aztán most végre 1,5 éve megvettem egy telefont, és tényleg úgy éreztem 1,5 év elteltével is, hogy ez a telefon jó, szeretem, 1-1,5 évet még simán megtartom. Erre mi nem történik, most vasárnap leejtem, külsőleg semmi baja, de puff, a kijelzőnek annyi, 50 ezer a csere. :D Ez az én szerencsém. Végre egy telefon, amit szeretek, és meg vagyok vele elégedve, erre a kijelző... de 50 ezret meg nem éri meg rákölteni, szóval újat veszek, ami tudásban kb. eléggé hasonló, mint amim most tönkrement. Viszont arra most úgy megpróbálok vigyázni, mint a hímes tojásra, mert most tényleg hosszútávra tervezek.
2 évente mert megunom és addigra jön valami olyan újdonság ami nekem kell
eladni nem adom el az előzöt mert én nem a következő tulajnak fogok rá vigyázni meg azért a szivemhez is nött
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!