Ha egy telefont használtan vesztek akkor nem zavar, hogy nem ti vagytok az első tulajdonos?
Aki hasznaltan vesz telefont, autot, lakast, vagy barmit, azt nem zavarja, hogy hasznalt. Tudod, ha zavarna, nem hasznaltat, hanem ujat venne. De mivel tisztaban van a tennyel, hogy a hasznalt cuccokat mas (ertsd: nem o maga) mar hasznalta korabban, hiszen ezert nevezik hasznalt cuccnak, ezert nem zavarja.
Eleg kimerito, tartalmas valaszt kaptal?
Véletlenül én is finnyás vagyok, de van egy olyan hülye hobbim, hogy néha zsibvásáron is veszek szimpatikus szerkezeteket, amiben látok fantáziát. Az sem gond, ha szennyezett, fontosabb az állapot.
De azt én utána apró darabokra szedem, az utolsó csavarig és rugóig, a mosható alkatrészeket alaposan átmosom, szükség szerint hipózom is.
Végül szépen összerakom.
Telefont is rendbe lehet tenni, alkoholos átmosás, darabokra szedés, amennyire lehet, illetve életszerű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!