Ha vesztek új telefont először ki jelentkeztek a régi telefonból mindenből ?
Figyelt kérdés
Vagy először az új telefonon jelentkeztek be mindenbe és utána töröltök a régiről mindent ?
Csak azért kérdezem mert nem tudom gond e ha az új telefonon is be vagyok jelentkezve mindenhova úgy hogy a régin is be vagyok alkalmazásokra gondolok pl fb,insta mert nem tudom ki e dob ha 2 telefonon vagyok egyszerre be jelentkezve .
2020. júl. 9. 09:07
2/8 anonim válasza:
"Csak azért kérdezem mert nem tudom gond e ha..."
Semmi baj nem lesz belőle.
4/8 anonim válasza:
Én mindig az újat állítom be először, majd az adatátvitel (phone clone pl) és Google szinkronizálás után jelentkezek ki a régiből majd nyomom rá a gyári beállítást.
Bár ezt legutóbb 2019 januárban csináltam, akkor cseréltem legutóbb telefont
5/8 anonim válasza:
Szinkronizalas utan a regin csinalni szoktam egy hardresetet, igy kerul a fiokba, vagy eladasra.
6/8 anonim válasza:
Ha a két telefont egyszerre szeretném használni, akkor természetesen nem jelentkezem ki. Ha a régitől meg akarok szabadulni, akkor - miután az újat már egy-két hete használom - a régin kijelentkezem, factory reset stb.
7/8 anonim válasza:
Én mindig használhatatlanra töröm az előzőt, szóval nem kell ilyeneken tépelődnöm
8/8 anonim válasza:
Én először bejelentkezek az új készüléken, aztán átviszem az összes adatot, belépek/bejelentkezek minden appban/szolgáltatásban, aztán testre szabom az új készüléket, elkezdem belakni és megszokni. Ez idő alatt van, hogy a régit is használom, néha párhuzamosan a kettőt. Ebből eddig sohasem volt semmi problémám. Ha már véglegesnek érzem az újat, akkor vagy elrakom a régit 50% körüli töltöttséggel (és időnként karbantartás céljából rátöltök, hogy 50% körül maradjon is a töltöttség), vagy ha el szeretném adni, akkor kilépek a régi mobilon mindenhonnan, eltávolítom az összes fiókot, majd gyári visszaállítás, aztán egy teszt, hogy enged -e új fiókkal belépni (nem maradt -e rajta az FRP LOCK), aztán újra fióktörlés, újabb gyárizás, majd mehet az eladás, ahol szükség esetén azt is megvárom, amíg az új tulaj teszteli (beleértve az FRP LOCK -ot is). Utána nyugodtan használom az újat, és néha eszembe jut a régi...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!