Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Hány évre vesztek telefont?

Hány évre vesztek telefont?

Figyelt kérdés

2023. febr. 27. 21:43
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
100%

“csak mert minden frissítés után használhatatlanabb”

#6, na épp ez az egyik nagy hiba! Minden újabb verziós szoftverben valamivel több van, így nagyobb a memóriaigénye, jobban terheli a telefont, ami így persze hogy belassul! Előtte meg kell nézni a neten, hogy mit tud az újabb verzió, van-e rajta tényleg érdemleges előrelépés, ami miatt megérné frissíteni, és hogy egyáltalán maga a telefon mit bír, nem csak orrba-szájba frissíteni!

Sokan azt gondolják, hogy a frissítéstől EGYÉRTELMŰEN jobbnak kéne lennie egy telefonnak, pedig ez nem így van!

#8, ismerős a dolog, az én apám is ilyen volt, soha semmiből nem érdekelte a minőség, csak az, hogy minél olcsóbb legyen! 😄 Én azért jóval megfontoltabban vásárolok! Amúgy most készülök új telefont venni, és számomra is a Galaxy A52s tűnik az abszolút tökéletes telefonnak, kíváncsi vagyok, hogy milyen lesz!

2023. febr. 28. 00:33
 12/36 anonim ***** válasza:
84%

#11 Az a baj a frissítésekkel, hogy az enyémen pl. nem lehet kikapcsolni. Ha halogatom, akkor a lehető legrosszabb időpontban magától mobilnetről megcsinálja, pl. amikor a motoromon gps-nek használom. Egyszerűen kikerülhetetlen. A mostani bő egy éves, és lassabb, mint a 4 évvel ezelőtt vásárolt volt, amikor 2,5 évesen használhatatlan lett. (Használhatatlan = 5 perc, mire befrissíti az emailjeim, vagy éppen be tudom írni a jelszavam a Revolut appban.) Nem vagyok egy hisztis ürge, egy kis kényelmetlenség sosem zavart. De az azért elég durva, hogy amikor hívnak, a hívó félnél hatszor kicsöng, mire a telefonom szíveskedik elkezdeni csörögni.

Érdekes, asztali gépem, de még a laptopom is tartósabb technológia (ja, villamosmérnök vagyok, arról, hogy hardverileg a rádiós része egy okostelefonnak milyen "minőségű", ne is beszéjünk), de ez az okostelefonosdi vállalhatatlan. Tartom, mert van olyan email címem, amit néha akkor is olvasnom kell, amikor nincs laptop/kábeles net a kezem ügyében, de nem használom. Elvégeztem a műszakit okostelefon nélkül, világvárosokban nem tévedtem el butatelefonnal, nehogy már most kelljen modern telefont vennem.

2023. febr. 28. 00:40
 13/36 anonim ***** válasza:
62%

#11.Pedig naprakész szoftver egyre fontosabb, mivel bizalmas adatokat tárolunk rajta és egyre több mindenre használjuk.

Nem elhanyagolható szempont ezért, hogy megbízható cégtől vegyünk telefont.

Android fronton Samsung, meg persze Apple.

Samsungnál is minimum A5x-es széria.

A többi gyártó nem igazán tesz bele semmit sajna és meg is van az eredménye.

2023. febr. 28. 00:51
 14/36 anonim ***** válasza:
95%
Samsung tabom 8 éves, még mindig hibátlan. Iphone 8as telefonom van, előtte hagyományos nokiám volt amit 5 évig használtam. Igazat megvallva nincs szükségem okostelefonra. Az iphohe kellett navigáláshoz, viszont ameddig működik én nem cserélem le.
2023. febr. 28. 02:11
 15/36 anonim ***** válasza:
94%
#13 Igen, ebben igazad van, mármint a szoftverbiztonságban. És abban is, amit nekem is mondanak, hogy mennyit kéne költenem egy normális Samsungra a sz*r Xiaomi helyett. De hát én telefonra nem fogok ennyit költeni, mert emailen, banki appon és a keresztrejtvényemen kívül semmire nem használom. Annyit nem ér, inkább telefonálok egy normális telefonnal.
2023. febr. 28. 02:43
 16/36 anonim ***** válasza:
90%

6-7 évre veszem, vagy amíg működik. :)

a 2016-ban vásárolt, akkori iPhone SE telefonom még mindig működik.

2023. febr. 28. 04:14
 17/36 anonim ***** válasza:
100%

Nem tervezem, a többiekhez hasonlóan addig használom, amíg nem lesz nagyon kényelmetlen a használata.

Átlagosan négyévente cserélek, most "fogyasztom" a harmadik okostelefonomat, lassan esedékes lesz a csere.

2023. febr. 28. 04:59
 18/36 anonim ***** válasza:
93%
6 évre kb. Sokáig androidos telefonokat vettem de a 130 ezressel sem voltam úgy megelégedve mint az Iphoneval. Mielőtt ilyen telefonom lett kollégáim akik iphone felhasználók mondogatták hogy egyszer kipróbálom az almát többé mást nem akarok. Kapóra jött a dolog mert unokahugomnak volt egy már fiókban porosodó iphone 8 plus, használtam másfél hónapig és annyira megtetszett hogy vettem egy iphone 13 részletre. Rohadt drágának tartom ezt a telefont kicsit sajnálom is rá a pénzt de ezzel 100% elégedett vagyok. A rendszere roppant gyors és összeszedett, egyik androidos sem hozza ezt az optimalizáltságot. Kamerája is számomra tökéletes.
2023. febr. 28. 05:28
 19/36 anonim ***** válasza:
88%
Addig használok egy telefont amíg ki nem növöm be nem lassul stb .
2023. febr. 28. 05:41
 20/36 anonim válasza:
100%

2019ben lett egy iPhoneom, 2021ben leváltottam egy Xiaomira, de az betört, lassú volt. 2021 októberében kb találtam egy Huawei telefont arra lecseréltem, de másodlagos telefonként használtam. 2022 márciusában leváltottam a Huaweit vagyis elcseréltem egy Doogee S88 Prora. Ez elég szépen bírja. A Huaweit elcseréltem a sógorommal. Az iPhone és a Xiaomi mai napig megvan és ha úgy van néha feltöltöm őket és ezt-azt megnézek rajtuk

Régebbi telefonjaim is megvannak csak azok már nem mennek.

2023. febr. 28. 06:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!