Milyen középkategóriás telefont érdemes venni Samsungon kívül?
Figyelt kérdés
Eddig csak Samsungjaim voltak és már nagyon unom az egész Samsung feelinget.2023. jan. 26. 22:04
11/13 anonim válasza:
"Egyébként ha lenne hivatalos forgalmazója az országban a Pixeleknek, akkor én is bátran ajánlanám, így viszont annyira nem."
De hát akkor hogy forgalmazzák mégis?
12/13 anonim válasza:
"De hát akkor hogy forgalmazzák mégis?"
Úgy, hogy akik eladják, azok nem hivatalos viszonteladók. Ettől nem lesz illegális, vagy hasonló, csak épp pl. pont emiatt nem működik az itthon az 5G se a Pixel telefonokon. Meg hát nincs márkaképviselet az országban, nincs hivatalos márkaszervíz, nem lesz szerintem gyártói garanciád sem Magyarországon, csak kereskedői... amivel alapvetően nincs semmi probléma, ha az a kereskedő nem egy noname bolt.
13/13 anonim válasza:
12: értem!
Neked milyen telód van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!