Kijelző alá épített ujjlenyomat-olvasó legjobb megoldás szerintem! Szerintetek nem? Szerintem már középkategóriás telefonokban is már elvárt hogy legyen ilyen!
Ennek a kérdéskörnek a véleményezése meglehetősen szubjektív téma. Szerintem meg teljesen felesleges bármilyen fajta ujjlenyomatleolvasó egy telefonban, függetlenül attól, hogy a készülék melyik részén kerül elhelyezésre.
Na erre mit lépsz? :D
Szerintem pedig az arcfelismerés a legjobb.
Ha már ujjlenyomat-olvasó, akkor nekem az a legjobb, ha a bekapcsoló gombon van. :)
Se nem lassu, se nem pontatlan, kb. 1 eve hasznalok egy A52-est es semmi bajom az ujjlenyomatolvasojaval.
A arcfelismeres kifejezetten megbizhatatlan, egy ugyesebben nyomtatott arc fotojaval is atverheto...
Viszont egy jó arcfelismerő veri a legtöbb ujjlenyomat-olvasót. :)
Hát a 3D-s arcfelismerőket nem lehet verni nyomtatott fotóval, a 2D-sektől óvakodnék.
Mondjuk az én telefonomban 3D van (iPhone), de azért elég sokszor jól jönne az a fránya ujjlenyomatolvasó. Vannak helyzetek amikor kifejezetten kényelmetlen az arcfelismeréssel szórakozni, máskor meg tök kényelmes. Szóval amíg nem rakják rá mindkettőt egy telefonra, addig muszáj elviselni valamennyi kompromisszumot.
Kb. csak a maszkos időszakban volt kompromisszumos a FaceID, Watch-csal akkor sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!