Xiaomi kőzépkategóriás telefonok kőzül(100.000-130.000)Melyik rendelkezik jobb kamera és videóképességgel?
Samsung Galaxy A52s. 200 ig Mindegyik Xiaomi nál jobb.
Ha minden áron Xiaomi kell még is, akkor a Redmi széria.
Poco -nál mindig ezt nyirbálják meg.
Talán a:
Xiaomi Redmi Note 11 Pro 5G
#2 Te iszonyatosan hülye vagy. Egyrészt a Xiaomi 11T jobb mint a Galaxy A52S!
Másrészt szintúgy az a helyzet, hogy bizony nem csak a Redmi Note 11 Pro 5G tartozik ide. Hanem a Poco X3 Pro, Poco X4 Pro
De a legjobb az a Xiaomi 11T, Xiaomi Mi11 Lite 5G.
Kamerában, teljesítményben is jobbak mint a te kis A52S-d!
11T egy 180k -s telefon volt optikai képstabilizátor nélkül.
Képminőségben megeszi a Pocokat és a Redmiket keresztben és hosszában de az A52 szériát nem.
Mi 11 lite hasonlóan nélkülözi az OIS -t.
150k -s korában is hát khm ez nem volt jó ötlet.
Ő is jobb mint bármelyik Poco vagy redmi.
A52 annyira jól sikerült, hogy nem igazán érdemes mással foglalkozni ha csak valaki meg nem őrül egy márkáért.
Ennyiért nem lehet jobbat venni manapság. 3 android főverzió 4 év securiti update. Ehhez hasonlót csak az alma ad. Xiaomi frissítéseket ne is említsük. Poco, redmi 1 év, + 1 év miui ápdét. Mi állítólag 3 év lesz a support de amennyire átlátható a cég, amennyire kommunikál, ahogy dolgoznak ezt ameddig nincs az asztalon fizikailag ezt nem lehet tudni.
130 környékén nincs jobb vétel.
Egyetlen apróság hogy 6GB memóriával érhető csak el. Alig volt 8Gb -os és horror áron adták.
Nyugodtan lehet nézelődni tesztek után:
Fotózásban ha kínai márka akkor az a Huawei volt.
Xiaomi csak árnyék.
Nekem egy Samsung A52s-em van. Az előző telefonom, Redmi note 10pro volt, tehát mindkettőről van tapasztalatom. Szerintem a tesztek hiába sorra az A52s-t hozzák ki győztesnek, nekem a Note 10pro kamerája akkor is jobb volt. Szemmel láthatóan jobb képeket tudtam vele csinálni.
Az más lapra tartozik, hogy összességében az A52s egyértelműen jobb telefon, mert a Xiaomit szoftveresen rettentően elb.szták. Abból a hardverből sokkal jobb telefont kellett volna összehozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!