Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Kijelző alá épített ujjlenyoma...

Kijelző alá épített ujjlenyomat-olvasó legjobb megoldás szerintem! Szerintetek nem? Szerintem már középkategóriás telefonokban is már elvárt hogy legyen ilyen!

Figyelt kérdés
2023. jan. 9. 19:04
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
38%
Hát te lehet, hogy így érzed, nekem most is gyakran zavaró, Watchal is. Nem olyan túl nehéz kifogni rajta, azért. :) Túl közel tartod a telefont, túl távol, nem megfelelő szögben. Van hogy akkor is felold, amikor nem akarnám, csak épp pont ránétem.
2023. jan. 10. 23:02
 12/12 puritan ***** válasza:
100%
Nekem is egy A52s telefonom van. Majdnem minden tökéletesen működik rajta, de az ujlenyomat olvasó egy hulladék. Az arcfelismerésről nem is beszélve. Több mint egy fél éve van meg, de 10-től kevesebbszer ismert meg. Az előző Xiaominak a bekapcsoló gombján volt az ujjlenyomatolvasó. Az valamivel jobban működött, és gyorsabb volt, de legjobb a még azelőtti telefonomon a hátlapon elhelyezett ujjlenyomatolvasó volt. Kár, hogy manapság már nem gyártanak ilyen telefonokat.
2023. márc. 12. 17:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!