Ár-érték arányban melyek a legkirályabb középkategóriás okostelefonok?
Tegnap törtem a Xiaomi Redmi Note 10 5G-met. Egyébként nem tetszett benne, hogy nem OLED-es csak IPS, nagyon gagyi 4 év OLED után.
Viszont a büdzsém eléggé szoros 85 ezernél többet nem akarok kiadni most új telefonért.
Találtam egy Motorola G31-et, ami 60 ezer alatt van és úgy tűnik minden téren jó.
Ennyiért OLED van benne, még a kamera is jobb mint a Xiaomi (azt 73-ért akasztottam le). Ami nekem fontos lenne az a gördülékeny menü és gyors weboldal betöltések, videobetöltések. Nem tudom ehhez a proci vagy a RAM mennyiség inkább, ami mérvadó?
Egyéb ötletek?
Előre is köszi, aki ért hozzá és válaszol!
Motorola Moto G31-et nem vennék mert sokkal gyengébb hardver dolgozik benne mint a Note 10 5G-be. Inkább akkor vegyél Redmi Note 11 vagy Note 11S.
De én a Samsung Galaxy A23-at ajánlom ezek helyett.
Az A23 sajnos drága, csak Telekomnál van. Viszont a Samsung M32-ről mi a véleményed? 85k körül kiférne. Nem tudom jobb-e a Note 11-nél és a Note 11S-nél?
Igazából Xiaomit nem szeretnék nagyon, elég vacak anyagokból áll. Samsungom volt előtte A5 2017-es. Az brutális minőség volt.
Samsung a52 5g
Legjobb a széria amit legyártottak kb.
De igen,ennyi pénzért ha nem lassú fhost akarsz,a xiaomit nehéz megkerülni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!